سلام خانما من ۳۸ هفته هستم چند روزه سرما خوردم عطسه شدید میزنم الان بهترم بعد روزای اول که عطسه ها شدید بود دکتر آموکسی سیلین ۵۰۰ نوشت مصرف کردم یهو ببخشید یه مایع خیلی چسبناک ژله ای مانند که رنگ خون خیلی تیره بود دیدم که کمم نبود ترسیدم رفتم زایشگاه نوار قلب بچه سالم بود معاینه هم کردن گفتن دهانه رحم بسته س هیچ مشکلی نداری ولی من الان دو سه روز گذشته ورزشای مخصوصو که انجام مسدم ازون لکه ها خیلی خفیف میبینم آیا خطرناکه؟آخه حرکت بچه مم حس میکنم
ولی اگه سز هستی که دیگه دکتر میتونه تو این هفته عملت کنه
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم