2777
2789
عنوان

لکه بینی روزای آخر بارداری

744 بازدید | 18 پست

سلام خانما من ۳۸ هفته هستم چند روزه سرما خوردم عطسه شدید میزنم الان بهترم بعد روزای اول که عطسه ها شدید بود دکتر آموکسی سیلین ۵۰۰ نوشت مصرف کردم یهو ببخشید یه مایع خیلی چسبناک ژله ای مانند که رنگ خون خیلی تیره بود دیدم که کمم نبود ترسیدم رفتم زایشگاه نوار قلب بچه سالم بود معاینه هم کردن گفتن دهانه رحم بسته س هیچ مشکلی نداری ولی من الان دو سه روز گذشته ورزشای مخصوصو که انجام مسدم ازون لکه ها خیلی خفیف میبینم آیا خطرناکه؟آخه حرکت بچه مم حس میکنم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ولله از دکتر بپرسی مطمئن تره. سز هستی یا طبیعی،

ولی اگه سز هستی که دیگه دکتر میتونه تو این هفته عملت کنه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من مجردم ولی مادرمم ماه اخر اینطوری بود بنظرم طبیعی باشه ولی اگه میدونی میترسی با ماما مشورت کن

ممنون عزیزم

ولله از دکتر بپرسی مطمئن تره. سز هستی یا طبیعی، ولی اگه سز هستی که دیگه دکتر میتونه تو این هفته عمل ...

نه کاش سز بودم طبیعیم زایمان اولمم هست

برو دکتر ب نظرم  منم هی دوس دارم لکه بینی بیفتم برم بیمارستان ولی انگار ن انگار۳۸ هفتم

بعدازظهر حتما میرم 

نه کاش سز بودم طبیعیم زایمان اولمم هست

عیب نداره عزیزم

به خودت انرژی مثبت بده

انشالله به سلامتی زایمان کنی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم