2777
2789
پس مگه تو عید نگفتی پری شدم؟ من فقط دعا میکنم دیر تر شده باشی دی بیاد آذر نیاد 🤣🤣🤣

چرا چند روز آخر ماه رمضون هم اقدام داشتم 😂

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
😁😍😍😍 سکته کنم؟😁 همتون خاله شدین 🥲🥲

ای جانم 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مگه تو عید نگفتی پری شدم؟ من فقط دعا میکنم دیر تر شده باشی دی بیاد آذر نیاد 🤣🤣🤣

بعد از پریودم اقدام کردم دوباره تا آخر ماه رمضون

مبارک باشه مامان خانوم😘😍 التماس دعا تازه مامانا به نظر من نفس شون حقّه🙏❤🤲

چرا هرموقع من پری میشم سیل بی بی چک های مثبت روانه سایت میشه🥲🤣🤣🤣

اسی مبارکت باشه انشالله ک صحیحو سالم بیاد بغلت

قبل عید پراکنده بود اقدام  بعد عید هم ، همسرم گیر داد بچه بیاریم  فروردین و اردیبهشت اقد ...

عه مثل منی

منم اسفند اقدام کردم پشیمون شدم اورژانسی خوردم بعد از هشت روز تاخیر پری 15فروردین اومد 

دیگه این ماه درست حسابی اقدام و شروع کردم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا هرموقع من پری میشم سیل بی بی چک های مثبت روانه سایت میشه🥲🤣🤣🤣 اسی مبارکت باشه انشالله ک صحیح ...

😂اوخییی

ممنونم عزیزم 🥲روزی خودت

مبارک باشه قشنگم 😘😍 دی ماهی میشه دیگه بچت ایشاله.شانس بیاری آذر نیاد 😅😅

مگه آذر چشه🤨

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

قربونت بشم الاهی همیشه شاد باشی خودتو نی نیت مبارکه

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
عه مثل منی منم اسفند اقدام کردم پشیمون شدم اورژانسی خوردم بعد از هشت روز تاخیر پری 15فروردین اومد&n ...

اجیل خوردیم عید 

آماده شدیم 😂

بعد از پریودم اقدام کردم دوباره تا آخر ماه رمضون

پی گیر بودیا 🤣🤣🤣

ایشاله که خیره با قدمش خیر و برکت و رحمت بیاد ب زندگیتون 🤗🤗🤗🤗😘😘😘

پس دیگه فک کنم دی ماهی شه 😅 اگه بهمنی شه که خیلی خوش شانسی 🤣🤣🤣 بعد سونو سن بارداریت مشخص شد بگو بهم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤