2777
2789
عنوان

ژل لیدوکایین بزنم یا پماد بی حسی؟

900 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

منو همسرم بعد سه ماه هنوز موفق به انجام رابطه ی کامل نشدیمتو تاپیکای قبلی مم از مشکلاتم کم و زیاد گفتم. 

حالا تقریبا شوهرم بدونه درخواست من خودش چند باری امتحان کرده ولی به دلیل سپتوم واژن یا همون دیواره دار بودن سخته انجامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت جراحی کن اما دو سه نفر که شبیه من بودن گفتن دردش برا تو با جراحی بیشتره خطر هم ممکنه داشته ...

من خودم هم ژل هم لیدوکائین استفاده کردم اصلا تو کاهش در موثر نیس.یه ژلای دیگه ای هست روان کننده س اونا بهتره اگه استفاده کنی 

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
عزیزم این مشکلات اینجا راه حل نداره متخصص زنانی ،مامایی بهترمشاوره میده وکمتربه جسمت آسیب میزنه

متخصص زنان گفت عمل کن یا خودت تو خونه با دست امتحان کن ببین میتونی!!!!!!

فقط واژن رو نگاه کرد اندازه گواهی بکارت گرفتن هم طول نکشید و سیصد و پنجاه تومن ازم گرفت و همچین جوابی داد یکم باعث شد بترسم فقط بخاطر گرفتن پول و اینا میگه عمل کن 

بقیه دوستامم که شبیه م بودن گفتن دردشو تحمل کن اما جراحی نکن. حالا نمیدونم واقعا چکار کنم

من خودم هم ژل هم لیدوکائین استفاده کردم اصلا تو کاهش در موثر نیس.یه ژلای دیگه ای هست روان کننده س او ...

ای خدایااا😭 پس چی خوبه که هم ارضا شدن مرد به تاخیر بیوفته هم من درد حس نکنم

دکتر گفت جراحی کن اما دو سه نفر که شبیه من بودن گفتن دردش برا تو با جراحی بیشتره خطر هم ممکنه داشته ...

خب ژل رو امتحان کردی تا حالا؟

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
خب ژل رو امتحان کردی تا حالا؟

نه هیچی اوایل من خیلی دنبال راه حل برا ابن موضوع بودم اما وقتی بی تفاوتی شوهرم میدیدم منم دیگه کنار کشیدم تا اینکه خودش پیش قدم شده چند روزه

نه هیچی اوایل من خیلی دنبال راه حل برا ابن موضوع بودم اما وقتی بی تفاوتی شوهرم میدیدم منم دیگه کنار ...

خب امتحان کنین

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒