2777
2789

نامزدم(عقدیم) امشب بودیم خونه پدرش..

ازونجایی ک خانواده ایشون گفتن دوسال دیگ عروسی میگیریم.. و خانواده منم موافقت کردن.

امشب همسرم به پدرشوهرم گفت ک عروسیمونو زودتر بگیرین ماه دیگ!! با اینکه تازه ده روز تقریبا عقد کردیم.

پدرشوهرم عصبانی شد گفت من چطور وقتی الان پول دستم نیست براتون عروسی بگیرم وقتی هنوز تازه چندوقته عقد کردین چ انتظارات بیجایی داری!!

همسرم گفت دلم میخواد مستقل شم نمیتونم دیگ هی من و زنم اواره خونع شما و پدرخانمم شیم.

زودتر سروسامونمون بدین (حالا داد میکشید سر پدرش)

من هی لباسشو میکشیدم ک بس کنه، ولی ول کن نبودـ

یهو پدرشوهرم زد زیر گوشش، اونم جلو من و خواهرش و مادرش و داداش😭😔الهی بمیرم برای نامزدم.. دستمو کشید برد تو حیاطشون بعد بهم گفت محیا من میرم بیرون و بر میگردم مراقب خودت باش..

دوساعتی میشه ک رفته و گوشیش خاموشه ، به رفیقاشم زنگ میزنم میگن پیششون نیست.. دارم دیوونه میشم😭

بخدا از وقتی عقد کردیم انگار همه چی بهم ریخت، فقط دارم با استرس روزامو میگذرونم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پدز و پسر غیر خودداری. پیداش میشه نگران نباش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

چقد بی منطقه نامزدت 

چقد بی ملاحظس

کسی ک از اینجوری جلو باباش وایسه و داد و هوار کنه عاقبت خوشی نداره مگه باباش قسم و ایه اورده ک براش حتما عروسی بگیره والا شوهر من یه قرون باباش کمکش نکرد اینجوری جلو باباش قد علم نکرده

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

چه پدر بیشعوری داره...نباید جلوی زنش همچین کاری میکرد

همسر منم اعصابش خورد شه سرشون داد میزنه اما اونا همیشه با بزرگی و متانت جواب میدن شاید بخاطر حضور من...شاید بخاطر این که همسرم دیگه مرد شده

بذار تنها باشه غرورش خیلی شکسته منم دلم کباب شد برای حالش 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰