2777
2789
عنوان

اقدام طلاق...

152 بازدید | 19 پست

امروز دخترم خونه پدر بزرگش بود یکدفعه صدای جیغ و دادش میاد صبر کردم تا بیاد همین جور گریه کنون اومد کنارم فقط داد میزد با دختر عمش دعواش شده بود هر کار می کردم آروم نمیشد فقط داد میزد یکدفعه صدای مادر بزرگش اومد که داشت دخترم صدا میزد اینقدر دخترم عصبی شده بود تحت هیچ شرایطی آروم نمی گرفت بعد از چند دقیقه پدر بزرگ و مادر بزرگش اومدن تو خونمون پدر بزرگش کنار در وایساد شروع کرد توهین کردن به من که عقده داری چرا سر بچه خالی میکنی و تو شخصیت نداری خودسر یاغ همین جور پشت  سر هم می گفت من اصلا جواب ندادم فقط داشتم دخترم آروم می کردم .... شوهر هم خونه نبود .... با کار اینا دیگه تصمیم  گرفتم جدا شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا نمیشی با اینا فقط دعوا شد شوهرت طرف کیو گرفت دخترت چن سالشه

دخترم هفت  سال.... شوهرم بی رگه اصلا تو این دنیا نیست ... فقط دخترم بهش گفته بود که بابات اومد تو خونه حرف بد به مامانم زده تو چرا هواست به مامانم نیست😢😢😢

دخترم هفت  سال.... شوهرم بی رگه اصلا تو این دنیا نیست ... فقط دخترم بهش گفته بود که بابات اومد ...

چرا میزاری با بچه عمش بازی کنه پر ضررترین موجود دنیا عمه و بچهاشن معلومه اونام تبعیض میزارن دیگه نزار حتی سلامشو بده

چرا میزاری با بچه عمش بازی کنه پر ضررترین موجود دنیا عمه و بچهاشن معلومه اونام تبعیض میزارن دیگه نزا ...

چکار کنم اگه بهش اجازه ندم شروع می کنه صدا زدن  و داد زدن مادر بزرگش که بیاین مامانم اجازه نمیده

از اتفاق امشب استفاده کن به مغزش نفوذ کن

میدونی چیه عزیزم من به دخترم اجازه خیلی کارها رو نمیدم اونجا که می ره بخاطر  اینکه دخترم طرف اونا باشه آزاد می گذارنش از محدود کردن گوشی مدرسه رفتن مشق نوشتن و خیلی کارهای دیگه بخاطر همین دخترم اونا رو دوست داره

میدونی چیه عزیزم من به دخترم اجازه خیلی کارها رو نمیدم اونجا که می ره بخاطر  اینکه دخترم طرف او ...

اها ولی شاید یکم بزرگ شه فرق میکنه من یادمه وقتی بزرگ شدم طرف مامانم شدم دخترا طرف مامانشونو میگیرن نمیدونم چی بگم