2777
2789
عنوان

قبول دارین این دنیا دیگه به درد نمیخوره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 58 پست
بله منم دارم .منتظرم ک بهشون برسم تا بتونم بهتر زندگی کنم

انشالله برسی زودتر❤️

بعضی وقتا شرایط خیلی طاقت فرسا میشه ولی همین دلخوشیا نگهمون میداره

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
چون مسنا خوشیاشون و کردن به پول و خونه و ماشین و اینا رسیدن الان دیگه دارن از زندگی لذت میبرن الان ش ...

😔ایشالله مشکل تون برطرف شه .خدا حواسش به همه هست .همین میتونه خیلی به آدم دل گرمی بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔ایشالله مشکل تون برطرف شه .خدا حواسش به همه هست .همین میتونه خیلی به آدم دل گرمی بده 

عزیزم ان شاءالله خدا به همه کمک کنه 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
آخه امروز همچین خبری شنیده بهش حق بده 

ببینید اون دختر ۲ سال از من کوچیک تر بود ...من الان خیلی انگیزه دارم همش با خودم فکر میکنم اون روزی ک به هدفم برسم دنیا آتیش نگیره و تموم نشه چون خیلی کارا هست ک نکردم و باید انجام بدم .این چیزا افکارمو میریزه به هم حالم بد میشه

چیه

🥲اینکار چیزی رو بهتر نمیکنه .چون اونور هم خبری نیستش .البته این نظر منه من نمیدونم تو چه شرایطی هستی. ولی ترسناکه ک آدم به این نقطه برسه ک به این فکر هم بیفته 

انشالله برسی زودتر❤️ بعضی وقتا شرایط خیلی طاقت فرسا میشه ولی همین دلخوشیا نگهمون میداره

آره من برای خوشحال کردم پدرو مادر و خواهرام زندگی میکنم و میخوام به آرزوهام برسم .درسته زندگی کردن سخت شده اما بعضی چیزا مث هدف داشتن انگیزه میده .برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم 🥰

دنیای هر کس زاییده طرز فکرش هست   یادمه اون اوایل کرونا که همه مردم ترسیده بودن و حتی ...

بله درسته ...کاش همه مث شما فکر میکردن ،و می‌دونستن چطوری لذت ببرن تو این زمان

ببینید اون دختر ۲ سال از من کوچیک تر بود ...من الان خیلی انگیزه دارم همش با خودم فکر میکنم اون روزی ...

خب اگه  به اون دنیا اعتقاد داشته باشی هیچ وقت تموم نمیشه .. ولی منم موقع کنکورم یه چیزایی می خواستم ک نشد و اون موقع اصلا فکر میکردم دنیا و آخرتم از دست دادم ولی الان که زندگی میکنم باورم نمیشه حتی این مسیر برای من معنی بیشتری داره 

یک عدد چپی 

خب اگه  به اون دنیا اعتقاد داشته باشی هیچ وقت تموم نمیشه .. ولی منم موقع کنکورم یه چیزایی می خو ...

انشالله در هر مسیری ک قدم میزارین به خوشی و صلاحتون باشه 😘