2777
2789
عنوان

هزینه عمل قوز قرنیه

959 بازدید | 46 پست

دوستان من هفده سالم امروز رفتم گفت باید زود عمل کنی چون سنت کمه ممکنه نیاز ب پیوند قرنیه پیدا می‌کنی اگه عمل نکنی

کسی عمل نکرده الانا؟ نمیدونه هزینه ش چقدره ؟😔💔

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۷ سالمه چشمام ضعیفه قوز قرنیه برا چیه؟ میتونی توضیح بدی؟

خودمم نمی‌دونم یجور برآمدگی قرنیه هست

یکی از دوسالن ۳سال میش عمل کرد رینگ گذاشت یه چشمش‌۲تا یکیش یکی حدود ۱۰ تومن شد

آها الانا نمیدونین چنده؟😔💔چیکار کنم بخدا از استرس دارم میمیرم دکتر گفت اگه نکنی باید پیوند قرنیه بزنی

خودمم نمی‌دونم یجور برآمدگی قرنیه هست

قبلا عمل چشم مثل لیزیک نکردید؟ارثی بوده یا براثر چیزی؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اگه اون باشه اره همسرم انجام داده فقط خشکی چشم میاره قطره میزنه  نمره چشمت چنده؟ وفتی عم ...

عمل نکردم تازه دکتر تشخیص داده نمره چشام خیلی بالاس

آها الانا نمیدونین چنده؟😔💔چیکار کنم بخدا از استرس دارم میمیرم دکتر گفت اگه نکنی باید پیوند قرنیه ب ...

اره چون شدید میشه و وگر چشمات خیلی ضعیف شه بد میشه

هرچه زودتر عمل کنی چشمات کمتر ضعیف میشه

اصللللللا دست دست نکن

قبلا عمل چشم مثل لیزیک نکردید؟ارثی بوده یا براثر چیزی؟

ن اصلا نمیدونم از کی گرفتم خواهرمم داره ولی اون سنش بالاس من سنم خیلی کمه یعنی واقعا باید عمل کنم ؟چون واقعا دیه خوب نمیدیدم