2777
2789
عنوان

هزینه عمل قوز قرنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 46 پست
عملش اصلا سخت نیست عزیزم  کلا یک ساعته  نیم ساعت که باید قطره ای که میریزن اثر کنه و بعد ...

😔💔نمی‌دونم پول رو از کجا گیر بیارم خدا کنه جمع بشه 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونستم چنده حدود پنج سال عینک میزدم بخدا خیلی استرس دارم بخاطر کنکور و امتحانات نمی‌دونم چیکار ک ...

بعد از عمل چند روز دیدت یکم تار میشه 

اگر دیدی دیدت با عینک بالا نمیاد از لنز استفاده کن

البته اونم توضیحات مفصل داره اگر مایل باشی بگم بهت

بعد از عمل چند روز دیدت یکم تار میشه  اگر دیدی دیدت با عینک بالا نمیاد از لنز استفاده کن البت ...

مرسی عزیزم فعلن ک باید ب فکر امتحانام باشم خراب نکنم عینک فعلن گرفتم تا ی ماه دیه ببینم چی میشه

شیراز دکتر صلوتی خیلی خوبه 

دکتر زمانی هم خوبه فعلن رفته خارج واسه فوق تخصص واسه شش خرداد وقت گرفتم ببینم چی میشه

استان فارسم باید برم شهرستان ولی دکتر گفت باید بیای شیراز

بروکلینکهای چشم پزشکی شیراز ابمشالا که خوب میشی .پولشم جور میشه.

اکر بیمه تکمیلی باشی فکنم هزینه هات میدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عملش روی بیمه نیست 

چرا؟!عملش که جز عملای زیبایی نیست!!!!عجب بی انصافایی هستن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بله متاسفانه  عملی هست که واجبه ولی خب من هفته پیش خواستم پیش استادم عمل کنم گفت رو بیمه نیست

ای بابا شما چرا؟!چقد شد؟!

منم قوز قرنیه دارم  بیمارستان خودمون گفت چشمی ۱۵ منم گذاشتم چند ماه دیگه برم شهر خودمون انجام ...

خدا کمکتون کنه.من شماره چشمم زیاد هست دکتر میگفت عمل کنی احتمال هست قوزقرنیه  بگیری تا الان ترسیدم عمل کنم

خدا کمکتون کنه.من شماره چشمم زیاد هست دکتر میگفت عمل کنی احتمال هست قوزقرنیه  بگیری تا الان ترس ...

بله هرچی نمره بالاتر باشه بعد عمل قرنیه نازک تر میشه چون برش میزنن

و نازکیش و قوام نداشتنش باعث قوز میشه