2777
2789
عنوان

دوستانی ک ارشد غیر مرتبط گرفتن

570 بازدید | 13 پست

دوستان میتونم با لیسانس دولتی برای یه رشته ارشد دولتی غیر مرتبط با لیسانس خودم برم؟

من رشتم کشاورزیه دولتیه

برای ارشد میخوام کامپیوتر دولتی بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شدنیش از نظر قانونی که میشه ولی خب خیلی تفاوته بین کشاورزی و کامپیوتر. اصلا کدوم گرایش کامپیوتر؟

رشتم کامپیوتره و رک بگم سخت میشه واست. چه مهندسی کامپیوتر که قبولی توش سختتره به خاطر رقابت شدید و چه علوم کامپیوتر و چه حتی آیتی.

یکی با ادبیات اومد رشتمون همون ترم اول انصراف داد چون مفاهیم براش سخت بود. چیزای پایه ای رو نخونده بود و نمیدونست اصلا چی به چیه.

اگه واقعا هدفت اینه کامپیوتر بخونی اونم دولتی .. بعد کنکور ارشد حتما بشین درسای ۴ سال لیسانس کامپیوتر رو سرسری هم که شده سریع بخون وگرنه سخت میشه واست.. خیلی سخت میشه.

کامپیوتر برخلاف تصور اکثریت همش برنامه نویسی نیست.. کلی مفاهیم پایه داره. در واقع برنامه نویسی ابزار ماست برای کارمون

شدنیش از نظر قانونی که میشه ولی خب خیلی تفاوته بین کشاورزی و کامپیوتر. اصلا کدوم گرایش کامپیوتر؟ رش ...

من پایتون رو بلدم و به واسطه شغلم خیلی اوکیم تو کامپیوتر

گرایش هوش مصنوعی رو دوست دارم

منتها نمیدونم منابع رو چطور تهیه کنم برای کنکور و ایا مثل رشتهای هنر کنکور عملی هم داره؟

اگ بتونی راهنمایی کنی ممنونم

من پایتون رو بلدم و به واسطه شغلم خیلی اوکیم تو کامپیوتر من گرایش هوش مصنوعی رو دوست دارم

منم گرایش ارشدم هوش مصنوعیه

پایتون بلدی عالیه.. پس حتما قبل از شروع ارشد تنسورفلو پایتورچ و یه سری کتابخونه تحلیل داده دیگه رو کامل یاد بگیر که کار با دیتا در طول ارشد واست ساده باشه.

رو ریاضیت هم کار کن مثلا امار احتمال و جبر خطیت باید تقریبا خوب باشه.

خود الگوریتم و چه میدونم سیستم های خبره و بخش های آخر هوش مصنوعی راسل (کتاب زبان اصلیش که جزو منابع کنکور ارشد هم فکر کنم نیست) رو خودت حتما بخون. 

خلاصه قبلش حسابی کار کن.. هوش مصنوعی اسمش قشنگه میدونم.. تبش هم حسابی داغه ولی سخت ترین گرایش مهندسی کامپیوتره که فقط با پایتون یا تود درسایی که تو کنکور ارشد ازشون سوال میاد کارت راه نمیفته. یکم زحمت زیادی قبل شروع ارشد بکش ان‌شاالله بعدش موفق باشی و بهترین نتایج رو هم بگیری

من پایتون رو بلدم و به واسطه شغلم خیلی اوکیم تو کامپیوتر  گرایش هوش مصنوعی رو دوست دارم ...

پستت رو ویرایش گردی ندیدم.

منابع چی عزیزم؟ من سال ۹۷ ارشد دادم. اگر درس هایی که ازشون سوال میاد تغییر نکرده باشه منابع من اینا بود:

زبان تخصصی و عمومی: لغات تافل و گرامر این یوس. 

ساختمان داده پوران پژوهش

نظریه: شاپوری بود فکر کنم. لینز بود فکر کنم .. اسم ها یادم رفته😅

منطقی: پوران

معماری کامپیوتر: مانو، پوران، مدرسان

سیستم عامل: پارسه، رفرنس اصلیش که اسمش یادم رفت

الگوریتم پوران، مدرسان، clrs

هوش مصنوعی راسل، راهیان ارشد

مدار الکتریکی: پوران، مدرسان

فکر کنم یه دیجیتال هم اون سال اضافه شد به منابع که واسه اون هم پوران خوندم.

ریاضیا هم قبلش ریاضی مهندسی بود مدرسان میخوندم با گسسته پوران و ویدیوهای مکتبخونه .. آمار و احتمال هم پارسه.

بعدا ریاضی ۱ و ۲ رو اضافه کردن که بچه ها ندرسان میخوندن ولی من نخوندم.

اگه رفرنس میخونی زبان اصلی بخون تو دانشگاه تو رشته هوش انقدر اطلاعات سریع آپدیت میشه که کمتر منبع فارسی پیدا میکنی از الان انگلیسی بخون که عادت کنی

اگه سوال دیگه ای در مورد این رشته داری بپرس حتما جواب میدم تا حایی که بدونم و بتونم.