2777
2789
عنوان

قشنگ ترین بچه گربه دنیا رو داشتم

81 بازدید | 9 پست

ی گربه تو حیاطمون لونه کرد

دوتا بچه کرد

بچه هاش یکم بزرگ شدن

عین اسب کوچولو می دوییدن کف حیاط

منو دوست دارن

ازم نمیترسن

یکی شون گم شد گمونم مرده

من اونو بیشتر دوست داشتم

دلم براش تنگ شده❤️❤️❤️

انقذ ناز می دویید دلم میخاست ساعتها بشینم اینا بدوون

با داداشش کشتی میگرفتن میپریدن رو سر هم

😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😭😭😭😭خ سخته دلم میخاد برم داداش و مامانشو بغل کنم باهم گریه کنیم براش ولی دست نمیزنم بهشون محض ها ...

هاری الکی نیست

حیوون هار پرخاشگر می شه آب دهنش می چکه

ولی خوبه دست نمی زنی چون بهت عادت نمی کنن

حیاطتون به بیرون راه داره؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
هاری الکی نیستحیوون هار پرخاشگر می شه آب دهنش می چکه ولی خوبه دست نمی زنی چون بهت عادت نمی کننحیاطتو ...

اره

میرن برای خودسون غذا پیدا میکنن

ما هم هر وقت گوشت ومرغ داشته باشیم بهسون میدیم

هر روزی نیست غذا دادنمون بهشون

ی خنگ ب من زد داشتم بش غذا میدادم هار نبوذ خ گرسنه بود اتفاقا اروم و یکم ترسو بود دیگ نیستش گمونم کسی گرفته ش تو کوچه

رفتم سه دور واکسن هاری زدم امروز دوز سوم بود بعد واکسن تمام بدنم درذ میکنه حال خوبی ندارم

اما فدا سرش کاش بودش

اره میرن برای خودسون غذا پیدا میکننما هم هر وقت گوشت ومرغ داشته باشیم بهسون میدیم هر روزی نیست غذا د ...

اخی :(( دیگه روند بزرگ شدنشون همینه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اخی :(( دیگه روند بزرگ شدنشون همینه

دوتا هستن

یکی ش خ اروم و ترسو بود همون خنج زد منوگمونم یر همین اروم و ترسو بودنش بچه ها گرفتن توکوچه ای جایی

مادر از کنار این یکی جم نمیخوره دیگ میچسبه بهس

قبلا دور میشست

دوتا هستنیکی ش خ اروم و ترسو بود همون خنج زد منوگمونم یر همین اروم و ترسو بودنش بچه ها گرفتن توکوچه ...

طفلک :(