2777
2789
عنوان

روزمعلم هییچ کس بهم کادو نداد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزت مبارک 

با هم همکاریم 

من متوسطه دوم هستم برای ما هم کادو نمیارند امروز سه نفر بهم گل رز دادن تک شاخه 

همون هم خیلی شیرین بود 

شاید چیز خاصی نباشه ولی کادوی روز معلم که بچه ها به آدم میده حتی یه شاخه گل خیلی شیرینه 

ما مدرسه هم بهمون کادو میده من چهار جا درس میدم از چهار جا کادو می گیرم ولی اونا برام مهم نیست همون یه شاخه گل شاگرد خیلی بیشتر بهم میچسبه 

دیگه یه رسمه از قدیم و ندیم بوده.خودمونم کادو می بردیم

حالا مگه هرچی رسم باشه درست و منطقیه؟؟؟  

اینکه شما گفتین بچها پررو هستن خیلی ناامیدم کرد و به حرف همسرم رسیدم،  بچها پررو نیستن معلما هستن ک پررو شدن با این رسم سممممممم!!! واقعا امیدوام بچهام گیر همچین معلم پرتوقعی نیفتن!! 

شوهر منم تو چندتا مدرسه معلم ورزشه .مدیرا تو جشن عمومی به همه دبیرا کادو دادن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

خطاب ب شما نمیگم ولی کادو دادن ب معلم وظیفه نیس لطفه 

واینکه قبول کنین معلم ورزش اونقدر هام زحمت نمی‌کشه نمیگم کلا ها ولی نه دیگه مثل بقیه معلم ها 😉😉😉 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

دیگه یه رسمه از قدیم و ندیم بوده.خودمونم کادو می بردیم

درسته 

ولی الان شرایط فرق کرده قیمتا سرسام آور

وبعضی معلما توقع کادو ارزون ندارن

فک کنم این یکی دو روز تاپیکای بعضی از معلمارو دیده باشین

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
حالا مگه هرچی رسم باشه درست و منطقیه؟؟؟   اینکه شما گفتین بچها پررو هستن خیلی ناامیدم کرد و به ...

نه واقعا همه اینطوری نیستن 

مامان منم معلمه همیشههههه به دانش آموزا میگه هیچی نیارین 

اونام پول جمع میکنن برای خودشون جشن میگیرن کیک می‌خرن حال میکنن😁

نه واقعا همه اینطوری نیستن  مامان منم معلمه همیشههههه به دانش آموزا میگه هیچی نیارین  او ...

اره عزیزم میدونم اکثر معلما گلن،  این خانم مثلاااااا معلم میگه بچها پررو شدن حالم بهم خورد ناامید شدم واقعا،،،  روز مامان گل و فهمیده تون مباااااارک❤