2777
2789
عنوان

روزمعلم هییچ کس بهم کادو نداد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 88 پست

عزیزم چقدر خوب شد ک این تاپیکو زدی و من تونستم به این قضیه پی ببرم ک معلمای دیگه چه حسی پیدامیکنن،  دراینده فرزندم مدرسه ای شه حتما اینو درنظر میگیرم،  و میشه با مادرای بچها صحبت کرد برا همه کادو خرید، حتی یه دونه گل

معلما حسشون رو با تورم تنظیم کنند من از پس مخارج خودمون بر نمیایم اونوقت معلما که دستشون تو جیب خودشونه توقع دارند روز معلم با جیب پر بر گردند خوب اگه زحمت میکشیم که انشالله خدا خیرتون بده حق الزحمه میگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من جواب کار بر ۳ جوجه رو دادم متناسب باسوال اون جواب دادم ربطی به این که نوشتی نداشت

عزیزم من اصلا یادم نبود بخدا. میگم زشت شد به اون کادو ندادم؟ 

یه چیز بخرم پسرم ببره زشته به نظرتون؟ 

همکار عزیز درکتون میکنم .به هر حال انتظار که نباید داشت 

اما کلا میخام بگم برا بقیه که درجریان باشن.

من خودم معلم کلاس اول ابتدایی ,با حقوق یک و پونصد بدون بیمه ,تو مدرسه غیر انتفاعی.

البته امسال دیگه نرفتم .

اما اولیا واقعا لطف داشتن و کادو دادن و کمی خستگیه کار ,و حقوق کم و ..... برام جبران شد .

امیالم پسرم همون مدرسه س .

معلم خودشون هست ,همیار معلم شون ,معلم قران شون جداست ,معلم زبان ,معلم پرورشی ,معلم ورزش ,معلم هنر .

تازه کادر دفتری هم بماند .

آیا بنظرتون با این هزینه ها ,میشه برا تمامشون کادو تهیه کرد??

بخدا من خودم در روز با ۳۰ نفر سروکله میزنم که تصادف کردن و خسارت دیدن یا مالی یا جانی

انگار همشون با من شاخ ب شاخ شدن

داد...بیداد...عربده...منم باید با تمامشون با روی خوش برخورد کنم ، تازه معلم گاهی یه داد میزنه من اونم نمیتونم بزنم

نه روز کارمند و نه روز بیمه،هیچکدوم از این ارباب رجوعها بهم کادو نمیدن،در قبال خدمتی که ارائه میدم حقوق دریافت میکنم

بخداااا قسم خدمتهایی مثل شغل من بسیار باارزشتر هم هستند

چون یه سری از معلمها واقعااااااا از سطح فکری بسیاررررر پایینی برخوردارند

عزیزم من اصلا یادم نبود بخدا. میگم زشت شد به اون کادو ندادم؟  یه چیز بخرم پسرم ببره زشته به نظ ...

نمیدونم بستگی به روحیه اون شخص داره حالا یادلش گرفته یا نگرفته وبراش مهم نبوده  .اگه راضی هستی یه چیزی هم بگیربرااون .

لایک نکنید .توروخدا 
الان این کجا قضاوت بود گفتی ریقو به بچه ها گفتم طرز فکرت بده . همه چیو به قضاوت رفت ندین 

طرزتفکرم روقضاوت کردی😐طرزتفکرم چیه اصن مگه میدونی؟دلش گرفته خاسم شوخی کنم باهاش این همه ادعابراچیه

طرزتفکرم روقضاوت کردی😐طرزتفکرم چیه اصن مگه میدونی؟دلش گرفته خاسم شوخی کنم باهاش این همه ادعابراچیه

وا حالت خوبه ادعا نیس اصلا ب بچه ها از همین بچگی باید بها بدیم نه لقب ریقو بدیم . 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔