2777
2789
عنوان

برای کنکوریا بیایین

366 بازدید | 34 پست

2 هفته برای هر پایه وقت بزارید 

3هفته هم جمع بندی

یعنی 42 روز عمیق بخونید

22 روز هم میمونه جمع بندی 

حین خوندن مطالب عمیق مرور و حل سوالات باشه از کتاب بخونید برید تستای جامع سنجش و این 6سال اخیر کنکور رو بزنید 

تو جمع بندی هم مرور کنید. 

چندتا مبحث انتخاب کنید چجوری؟ 

برید سوالات کنکور ببینید کدوما براتون راحته و سوالاش زیاده خیلی  پیدا میشه انتخاب که کردید مشکل دارید ازش فیلم های نکته تست ببینید 

از تو تل گر ام پیدا کنید بعدا پول اساتیدشونو واریز میکنید

من درسا رو یه دور خوندم بعد دیشب یه سوالی یکی فرستاد اصلا نفهمیدم با وجود اینکه خونده بودمش خیلی اعصابم خراب شد 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشاورین؟ من نصفه نیمه هستم میتونم برسم تا کنکور ولی هی میخام بخونم یچیزی میشه عقب میوفته از طرفی پشت کنکورم استرس شدید از الان دارم سال قبل چند روز قبل کنکور کارم به بیمارستان کشید با اینکه استرس آنچنانی نداشتم امسال رو خدا بخیر کنه 

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

من درسا رو یه دور خوندم بعد دیشب یه سوالی یکی فرستاد اصلا نفهمیدم با وجود اینکه خونده بودمش خیلی اعص ...

دقیقا منم ی تستی غلط میزنم دنیا رو سرم آور میشه

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

دقیقا منم ی تستی غلط میزنم دنیا رو سرم آور میشه

مخصوصا خونده باشیششش

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
نخووووون عزیزم مفت حرف زدنت چیه اینده اتو بفروش وقتی یه نفر تو شرایط خودت دیدی که تونسته ولی وقت هد ...

شما خودتم کنکوری هستی؟

میگم من الان زیست دهم و نصف یازدهمم مونده 

پشت کنکوری ام هستم

به نظرت چیکار کنم؟ بشینم تو این مدت فقط تستای زیست کنکور رو بزنم؟ یا همینجوری فصل فصل اونایی که مونده پیش برم؟ 

برای فیزیک و ریاضی نکته و تست خوبه؟ یعنی حتی اگه از فصلی هم چیزی بلد نباشی کلاسای نکته و تست خوب توضیح میدن آدم بفهمه؟ 

وای برای نهایی هام خیلی فشار رومه اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم😭😭😭

ملکا هستم 💚  
بله واقعا 💔

یعنی آدم میگه نکنه من کودنم 

مخصوصا که بقیه حلش میکنن

میگم من الان زیست دهم و نصف یازدهمم مونده  پشت کنکوری ام هستم به نظرت چیکار کنم؟ بشینم تو این ...

برای زیست جزوه جمع بندی66روزه مازو میخونم پیداش کردی بخون خیلی عالیه کتابو با نکته هاش باهم میخونم و همراهش سوال داره منم کلی کتاب دارم ولی جمعشون کردم وقتش نیست

هم نهایی دارم هم کنکور 

فقط تمرکزم تو یادگیری و بعدش منبع هر درسم فرق داره ولی همش سوالای کنکور و سنجش