2777
2789
عنوان

دکتر ملک منصور اقصی رو کی میشناسع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 51 پست
اوه بادار شدی و ناراحتی؟؟ رحمت راه افتاده ک غمی نداری  روهوا حاملت میکنه

چقدر دلگرم کننده گفتی

ذخیره ام یک هست

من فک میکردم ایشون بیشتر کار ای وی اف انجام میدن؟

کی باید زنگ بزنیم که وقت بگیریم- نوبتهاشون چه جوریه؟ یک ماهه؟ یک هفته ای ؟

الهی خیر ببینی وقت میذاری جواب میدی - ما رو راهنمایی میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای منم همینو میگفتم ، میگفتم خدا لیاقتش اینه برای کسایی معجزه کنه که میفهمن باردارن گریه میکنن د ...

همه خانمای منتظر دردشون مشترکه گله هاشون ب خدا..زخم زبون مردم...دیدن زن حامله تو مطب و حسرت کشیدن...امپول و انتظارای طولانی تو دکترا....هیییی چیبگم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چقدر دلگرم کننده گفتی ذخیره ام یک هست من فک میکردم ایشون بیشتر کار ای وی اف انجام میدن؟ کی باید ز ...

الان برای خرداد وقت میده،

۴ تا۵ پشت هم زنگ بزن.

بجز ۲سنبه وپنج شنبه

خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
همه خانمای منتظر دردشون مشترکه گله هاشون ب خدا..زخم زبون مردم...دیدن زن حامله تو مطب و حسرت کشیدن... ...

همش میگفتم یعنی میرسه روزی که من دستم و روشکمم بزارم خداروشکر کنم؟

قدر حسرتتتت کشیدم

ولی هیچوقت حسودینکردم

ولی حسرت پیرم کرد

داروهات چیا بودن گلم..چتد ماه رفتی نتیجه گرفتی؟

داروهای تو با من فرق دارن چون تو رحمت راه افتاده

من کلا س بارزفتم مطبش

امروز برم بار چهارمه

جلسه اخر دارو داد گفت برو سه ماه دیگه بارمیشی

اما من پنج ماه بعد باردار شدم 

من مشکلم تخمک گذاری هست اینقدر حرص میخورم که چرا من یک تخمک ندارم اخه دکتر میتونه در این زمینه کمک ...

درست میشی.

نگران نباش میشی تو پشت گوش ننداز و برو پیش این

مرسی عزیزم انشالا خدا برات حفظش کنه خیرشو ببینی لذت ببری و فراموش کنی این روزای انتظار رو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مرسی عزیزم انشالا خدا برات حفظش کنه خیرشو ببینی لذت ببری و فراموش کنی این روزای انتظار رو

امین ، الهی امین 

انشاالله برای تو هم حتمااااا خیر پیش میاد شک نکن و برو پیشش

پروفسور  هست

همه معاینه هاش هم ماماها و دکترایی و ک خانم هستن انجام میدن

برو پیشش شک نکن

امین ، الهی امین  انشاالله برای تو هم حتمااااا خیر پیش میاد شک نکن و برو پیشش پروفسور  ه ...

منم مشهد پیش دکتر مرد میرم کار مردا رو بیشتر قبول دارم...تا تهران ۱۴ساعت راهه برام ولی اگ بتونم حتما...ممنون ک گفتی

سلام عزیزم روزت بخیر 

ببخشید در خصوص این کار غیر حضوری که یک خانم تو نینی سایت معرفی کرد و بهش درخواست دادین مزاحمتون شدم 

میخواستم بدونم کارش چجوری بود شما شرکت کردین؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم