roshimaman مدیر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 عنوان دکتر ملک منصور اقصی رو کی میشناسع؟ | مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 51 پست من مریضش هستم. الان باردار شدمامروز میخام برم سونو ببینم تو چه وضعیتی هستممیخام بدونم سونو اول بارداریش واژیناله؟ یا شکمی؟ خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره 1402/02/13 | 09:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 خب چ جوری؟ با دارو خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
نبات_داغ عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 857 اوه بادار شدی و ناراحتی؟؟ رحمت راه افتاده ک غمی نداری روهوا حاملت میکنه چقدر دلگرم کننده گفتیذخیره ام یک هستمن فک میکردم ایشون بیشتر کار ای وی اف انجام میدن؟کی باید زنگ بزنیم که وقت بگیریم- نوبتهاشون چه جوریه؟ یک ماهه؟ یک هفته ای ؟الهی خیر ببینی وقت میذاری جواب میدی - ما رو راهنمایی میکنی
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 منم ناباروری بدون علتم...ذخیرت چند بود دقیق نمیدونم ولی یکی بهم گفت یایسه شدی؟؟ خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20126 واااای منم همینو میگفتم ، میگفتم خدا لیاقتش اینه برای کسایی معجزه کنه که میفهمن باردارن گریه میکنن د ... همه خانمای منتظر دردشون مشترکه گله هاشون ب خدا..زخم زبون مردم...دیدن زن حامله تو مطب و حسرت کشیدن...امپول و انتظارای طولانی تو دکترا....هیییی چیبگم خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20126 با دارو داروهات چیا بودن گلم..چتد ماه رفتی نتیجه گرفتی؟ خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 چقدر دلگرم کننده گفتی ذخیره ام یک هست من فک میکردم ایشون بیشتر کار ای وی اف انجام میدن؟ کی باید ز ... الان برای خرداد وقت میده، ۴ تا۵ پشت هم زنگ بزن.بجز ۲سنبه وپنج شنبه خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
نبات_داغ عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 857 الان برای خرداد وقت میده، ۴ تا۵ پشت هم زنگ بزن. بجز ۲سنبه وپنج شنبه من مشکلم تخمک گذاری هستاینقدر حرص میخورم که چرا من یک تخمک ندارم اخهدکتر میتونه در این زمینه کمکم کنه
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 همه خانمای منتظر دردشون مشترکه گله هاشون ب خدا..زخم زبون مردم...دیدن زن حامله تو مطب و حسرت کشیدن... ... همش میگفتم یعنی میرسه روزی که من دستم و روشکمم بزارم خداروشکر کنم؟ قدر حسرتتتت کشیدمولی هیچوقت حسودینکردمولی حسرت پیرم کرد خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 داروهات چیا بودن گلم..چتد ماه رفتی نتیجه گرفتی؟ داروهای تو با من فرق دارن چون تو رحمت راه افتادهمن کلا س بارزفتم مطبشامروز برم بار چهارمه جلسه اخر دارو داد گفت برو سه ماه دیگه بارمیشیاما من پنج ماه بعد باردار شدم خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 داروهات چیا بودن گلم..چتد ماه رفتی نتیجه گرفتی؟ کلش کمتر از یکسال طول کشید خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 من مشکلم تخمک گذاری هست اینقدر حرص میخورم که چرا من یک تخمک ندارم اخه دکتر میتونه در این زمینه کمک ... درست میشی. نگران نباش میشی تو پشت گوش ننداز و برو پیش این خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20126 مرسی عزیزم انشالا خدا برات حفظش کنه خیرشو ببینی لذت ببری و فراموش کنی این روزای انتظار رو خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
roshimaman مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 253 مرسی عزیزم انشالا خدا برات حفظش کنه خیرشو ببینی لذت ببری و فراموش کنی این روزای انتظار رو امین ، الهی امین انشاالله برای تو هم حتمااااا خیر پیش میاد شک نکن و برو پیششپروفسور هستهمه معاینه هاش هم ماماها و دکترایی و ک خانم هستن انجام میدنبرو پیشش شک نکن خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20126 امین ، الهی امین انشاالله برای تو هم حتمااااا خیر پیش میاد شک نکن و برو پیشش پروفسور ه ... منم مشهد پیش دکتر مرد میرم کار مردا رو بیشتر قبول دارم...تا تهران ۱۴ساعت راهه برام ولی اگ بتونم حتما...ممنون ک گفتی خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 سلام عزیزم روزت بخیر ببخشید در خصوص این کار غیر حضوری که یک خانم تو نینی سایت معرفی کرد و بهش درخواست دادین مزاحمتون شدم میخواستم بدونم کارش چجوری بود شما شرکت کردین؟ خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم