2777
2789
عنوان

دکتر ملک منصور اقصی رو کی میشناسع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11770 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مریض قبول میکنه؟اکثرا دستیاراش ویزیت میکنن

اره قبول میکنه

خودش ویزیت میکنه بقیه کارهارو دستیاراش میکنن

الان برای تیر وقت میده

خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره

سلام عزیرم تبریک میگم انشالله که به سلامت نی نی نازت بیاد بغلت ،منم ذخیره ندارم میشه بپرسم چه داروهایی بهتون داده ،قبلا کسی به من گفت برم پیشش منم فک کردم فقط ای وی اف میکنه نرفتم کاش میرفتم با محرک باردار شدی تقویتی هم داد ؟؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام عزیرم تبریک میگم انشالله که به سلامت نی نی نازت بیاد بغلت ،منم ذخیره ندارم میشه بپرسم چه داروها ...

ای وی اف هاش ک میگن رد خور نداره

مبلغش بالاس ولی میگن رد خور نداره

هیچی ی پودر تقویتی ب شوهرم

فولیک اسید ویتامین دی ب من

ی قرص بود از روز ۳ تا ۵ روز

ی قرصم از روز ۱۷ تا دهروز

سلام عزیرم تبریک میگم انشالله که به سلامت نی نی نازت بیاد بغلت ،منم ذخیره ندارم میشه بپرسم چه داروها ...

ب‌من گفت ۳ ماهه باید باردارشی

اما اندازه ۵ ما دارو داده بود

من ی ماه بعد اینکه داروم تموم شد باردارشدم

ببین خیلی دکتر ها ب مریضایی ک میان اونجا ، گفتن ای وی اف

ولی این دکتر معتقده ای وی اف راه اخره 

میگه بعضی دکترا احمقن ک سریع میگن ای وی اف

ب من ۵ سال همه گفتن ای وی اف

این گفت ای وی اف چیه?

هنوز از اولین باری ک رفتم پیشش یکسال نگذشته

ماشاالله هزار الله اکبر 

مریضاش اکثرا با دارو میشن.

ولی خوب اونایی هم ک پیشش ای وی اف میکنن کم نیستن

داروهاش اسمشون یادم نیست

ولی اون که از روز ۱۷ بود دیواره رحمم و ضخیم میکرد و اماده میکرد جفت بهش بچسبه

حتی ازون امپولا ب شکم‌و‌بازو میزنن نداد

من ذخایرم 

زیر ۱ بود😔😔😔

من ذخایرم  زیر ۱ بود😔😔😔

ممنونم عزیزم جواب دادین منم ذخیره ام سی و هفت صدمه سنم هم که بالاس ،به اون شماره که تو نت هست  زنگ زدم مدام اشغال هست بعید بدونم زود وقت بده کاش چند سال پیش که یکی بهم گفته بود رفته بودم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
ممنونم عزیزم جواب دادین منم ذخیره ام سی و هفت صدمه سنم هم که بالاس ،به اون شماره که تو نت هست   ...

بجز دوشنبه و پنجشنبه بقیه روزا ۴ ببعد زنگ بزن

الان براتیر وقت میدن

من ذخیرم درحدیایسگی بود

منم۳۵ سالم تموم شده

جوون نیستم واسه بارداری

بجز دوشنبه و پنجشنبه بقیه روزا ۴ ببعد زنگ بزن الان براتیر وقت میدن من ذخیرم درحدیایسگی بود منم۳۵ ...

به سلامتی عزیزدلم انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت من به سی وپنج میگم جوون خودم بالای چهل شدم دیر جنبیدم ممنونم ازت

به سلامتی عزیزدلم انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت من به سی وپنج میگم جوون خودم بالای چهل شدم دیر جنبی ...

امیدت ب خدا باشه

اونجا مثل شما زیاد میاد

ک باردارشدن