2777
2789
عنوان

دکتر ملک منصور اقصی رو کی میشناسع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11791 بازدید | 51 پست

دکتر فوت کردن میتونموبپرسم چه دارویی دادن بهتون ؟تیم دکتر کدوم بیمارستان بود میتونید کمکم کنید ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

[QUOTE=338683128]دکتر فوت کردن میتونموبپرسم چه دارویی دادن بهتون ؟تیم دکتر کدوم بیمارستان بود میتونید کمکم کنید ای واای مطمئنین؟ تازه مصمم شدم برم  اگه دارو رو بهتون گفتن منم لایک کنید لطف

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۹ ساله منتظرموقتی هفته پیش فهمیدم باردارماصلا خوشحالی نکردمتا چند روز شوک بودمهمیشه گفتم خدا این ...

عزیزم باز اول که میری پیششون کارت چند روز طول میکشه؟ اخه میخوام بلیط بگیرم

منم ۹ ساله منتظرموقتی هفته پیش فهمیدم باردارماصلا خوشحالی نکردمتا چند روز شوک بودمهمیشه گفتم خدا این ...

عزیزم باز اول که میری پیششون کارت چند روز طول میکشه؟ اخه میخوام بلیط بگیرم

ای وی اف هاش ک میگن رد خور ندارهمبلغش بالاس ولی میگن رد خور ندارههیچی ی پودر تقویتی ب شوهرمفولیک اسی ...

این دکتر با شهرزاد انصاری کار میکنند؟ چون ایشون هم بیمارستان نهر هستن . و اینکه تا حالا شنیدین ازو اسپرمی رو هم درمان کرده باشند