2777
2789

وامی که زودبدن فقط وام روگردشه حسابه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بانک ملی ملت وام میدن ولی گردش حساب میخوان بانک مهر ایران هم وام میده ولی اگر گردش نداشته باشی بلوکه می‌کنه .درکل همه بانک‌ها برای وام باید حتما یه پولی توی حسابت باشه .حداقل 10 م 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک ملی ملت وام میدن ولی گردش حساب میخوان بانک مهر ایران هم وام میده ولی اگر گردش نداشته باشی بلوکه ...

ممنون واس گردش حساب بانک پارسیان همسرم هس ولی کارمندش بهش گفت که حساب اش کوتاه مدته نمیشه ولی ۷ ساله از اون حساب داره استفاده میکنه

ممنون واس گردش حساب بانک پارسیان همسرم هس ولی کارمندش بهش گفت که حساب اش کوتاه مدته نمیشه ولی ۷ ساله ...

االان برای گردش حساب فقط میانگین شش مآه آخر رو حساب میکنن دیگه گردش سالیانه و دوره ای ملاک نیست.خیلی زرنگ شدن بانک ها

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
االان برای گردش حساب فقط میانگین شش مآه آخر رو حساب میکنن دیگه گردش سالیانه و دوره ای ملاک نیست.خیلی ...

بهش گفته حساب دیگه باز کن بلند مدت ۳۰ تومن پول بزار بعد سه ماه بهت وام میدیم اتفاقا تو این ۶ ماه حساب همسرم خوب بود

وام کالا یا خودرو چی؟

نه کالانه خودرو یه وامه روامتیازت تواون بانک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بهش گفته حساب دیگه باز کن بلند مدت ۳۰ تومن پول بزار بعد سه ماه بهت وام میدیم اتفاقا تو این ۶ ماه حسا ...

ازهمسرتون حتماسپرده کوتاه مدت بوده روحسابای سپرده نمیدن وام گردش حساب چون سودمیگیری