2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 146 پست

نه 

تو این زمونه رسوندن یدونه بچه بجایی هنره 

من که نمیارم دیگه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
عزیزجان ازذهن یک بچه 12و13ساله به تنهایی نگاه کن خیلی سخت براشون 

من خودم تک بودم اصلااا هیییچ مشکلی نداشتم 

تازه خیلی هم برام باعث افتخار بوده و هست... اگه بچه میاری هم با اختلاف سنی زیاد بیار که هرکدوم تک بچه مانند بزرگ بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه  تو این زمونه رسوندن یدونه بچه بجایی هنره  من که نمیارم دیگه

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من خودم تک بودم اصلااا هیییچ مشکلی نداشتم  تازه خیلی هم برام باعث افتخار بوده و هست... اگه بچه ...

عزیزم خودمم متاسفانه یکی دارم هم ازنظرخودم وهم ازدید بچه ام این نظردادم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نظر شمام درسته  ولی یه دونه هم خیلی گناه داره

اگه کمبود نداشته باشه مهد میره مدرسه میره کلی دوست پیدا میکنن

کلی بچه تو فامیل هست برای اینکه حوصله شون سر نره 

من خودم شاغلم دیگه امکانشو ندارم 

سعی میکنم چیزی براش کم نزارم در عین حال لوس هم براش نیارم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
شما میگی شهر غریبی..  ی خونه ماشینم بیشتر نداری..  خب این میشه اندازه ی بچه..  تاز ...

عزیزم همین که خونه و ماشین دارم فعلا کافی برام تا بچه هم بزرگ بشه از نظر مالی آدم پیشرفت می‌کنه ولی وقتی که بزرگ شد دیگه آوردن بچه دوم فایده ای برای بچه اول نداره اون تنها بزرگ میشه بچه دوم هم تنها عملا دوتا بچه تنها دارم 😔

نظر شمام درسته  ولی یه دونه هم خیلی گناه داره

اصلا درکی ازین که گناه داره ندارم چون خودم از ی دونه بودنم خیییلی راضیم.. 

میدونی بچه آوردن به دلیل اینکه ی دونه گناه داره اصلا درست نیست... گناه وقتی دارن ک دچار کمبود ها بشن... 

یا حتی مادر آسیب ببینه اینا گناه داره هست.. 

شما از روی دلسوزی فقط میخوای ی اسباب بازی و همدم برای اولی بیاری... نه از روی علاقه و وقت و آسایش و امکانات.. من اینجوری برداشت کردم