2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 146 پست

من یه پسر شش ساله دارم خیلی اشتباه کردم دومی رو دیر اقدام کردم.

دوسال اقدام کردم یکبار سقط کردم الان الحمدالله باردارم باهم بزرگ شدنشون نعمت بزرگیه درسته سختی داره ها ولی خب خوبه

ببین من همسرم تک فرزنده خودش از تک فرزندی متنفره 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واللا خاله من با اینکه خیلی زرنگ و با حوصلس ناخواسته باردار شد وقتی پسرش ۶ سالش بود... الان کلی اذیت ...

منم مشکلات اینطوری دارم. ولی خب چاره داره. وقتی بزرگه رو میبرم مدرسه کوچیکه هم آمادش میکنم باهم میریم. یکم زودتر راه می افتیم تو راه هم خوش میگذره. 

برای درس هم وقتی کوچیکه خوابه بعد از ظهر ها یا وقتی باباشون خونه است با بزرگه درس کار میکنیم. سخته ولی با برنامه ریزی ممکنه و خیلی هم شیرین. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حاضری خور؟؟بچه باید ایندش تامین بشه شما خودتونبین ک حالا نمیدونم خونه دارید یا ماشین دارید اوضاع روز ...

ببخشید ولی هیچ کس آینده رو نمیتونه پیش بینی کنه صرف اینکه ی بچه از نظر مالی اور اور باشه باعث. خوشبختی نیست زندگی همش مال و پول نیست 

نمیگم پول نیاز نیست هست قطعا که هست ولی در حد معقول باشه 

اینکه من از نظر مالی اوکی اوکی باشم تضمین خوشبختی بچم نیست تضمین زندگی راحت یا معتاد نشدن و خودکشی و... اینا نیست 

حاضری خور؟؟بچه باید ایندش تامین بشه شما خودتونبین ک حالا نمیدونم خونه دارید یا ماشین دارید اوضاع روز ...

به نظرم شما با این حال و حوصله فقط روی زندگی خودتون تمرکز کنید بهتره. بچه داری رو بی خیالش. 

موفق باشید. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شما تفکرت اینه من چیز دیگه بعد شما خیلی مصمم هستی دلیل تایپکتون چیه پس؟

عزیزم معلومه که تفکرات  متفاوته

بله من بچه دوم دوست دارم ولی صد در صد نیستم که اگه بودم تاپیک نمیزدم 

ببخشید ولی شما فقط بعد مالی رو دارید می‌بینید همه زندگی پول نیست 

کی گفته همه زندگی پول نیست؟؟؟ 

الان اگه خود منو شوهرم تک نبودیم باید تمام بدبختی هایی ک خیلی ها تو همین سایت میگن تحمل میکردیم.. 

فکر میکنی کسی ک میاد میناله من ده سال از زندگیمذشته حسرت ی تیکه جهیزیه خوب داره نتیجه چی هست؟ یا کسی ک اجاره نشینه و هرماه از بدبختی و جابه جایی و.. میناله و در عذابه... 

من و شوهرم اگه تک بچه نبودیم (اون اختلاف سنی زیاد داره) یک درصد آسایش الان نداشتیم.. 

اگه وسیله خونمون نو و شیکه نتیجه تک بودنه

اگه خونه مستقل داریم نتیجه تک بودنه 

اگه توی شغلمون ریسک پر خطر میکنیم چون میدونیم حمایت خانواده داریم...

شما باید همه دیدگاه ها رو ببینی من از این جهت میگم وگرنه بچه داشتن نداشتن شما که چیزی از من کم و زیاد نمیکنه... 

دیگه دوره زمونه ای ک خواهر و برادرا دلسوز هم بودن گذشته...میدونی چون زندگی ها سخت شده طرف میگه بزار من تو راحتی باشم اون خودش ب فکر خودش باشه 

چند نفر دیدی تو همین سایت گفتن عمو یا عمشون باعث خرابی زندگیشون شده؟ 

فرااااون

چند نفر دیدی از خواهر شوهر نالیدن فرااون

خب این خواهر چرا به فکر برادرش و زندگی با آرامشش نیست؟ 

پس ببین ک خواهر برادرا دلیل تنها نبودن نیستن... 

حرفم اینه بخاطر صرفا تنهایی بچه نیاری 

بقیه فاکتور های مهم در نظر بگیری اول از همه هم خودت و آسایش و راحتی خودت

[QUOTE=288935578]به نظرم شما با این حال و حوصله فقط روی زندگی خودتون تمرکز کنید بهتره. بچه داری رو بی خیالش.  م ...[/QUO

انرژیمووواسه پسرم میزارمم ن مثل یی سریا ک. هنررشون فقط زاییدنه. ب امید اینکه بچه خودششو جمع میکنه

منم مشکلات اینطوری دارم. ولی خب چاره داره. وقتی بزرگه رو میبرم مدرسه کوچیکه هم آمادش میکنم باهم میری ...

حتی زمستون هم کوچیکه رو با خودتون می برید؟؟ 

نسبت به سنش زودتر سرما نمیخوره؟؟ 

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
[QUOTE=288935578]به نظرم شما با این حال و حوصله فقط روی زندگی خودتون تمرکز کنید بهتره. بچه داری رو ب ...

باشه تو خوبی 😅

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم خدارو شکر که حالت خوبه  ولی چون نداشتی مسلما هم نمی دونی چه گوهری ر ...

شوهرم داره با اختلاف زیاد میبینم چجوریه... ماهی یک بارم همو نمیبینن رابطه اونا ک به من ربط نداره ولی میبینم.. چون شوهر من اختلاف سنی زیاد داشته اونا پشت هم بودن امکانات نداشتن همش ناراضین در حدی ک شوهرم دانشگاه میرفت خواهر بزرگش گفت چرا ب ما خرج دانشگاه ندادی به اونم نده ک مادرش گفت الان برین من خرج میدم بعدم یک ترم رفت کشش نداشت اخراج شد خواهر مگه نباید همراه برادرکوچیکش می‌بود؟ 

من اصلا ناراحت نمیشم چون توی همین سایت مستاجر های زیادی دیدم ک از ته دل ناراحت بودن 

دخترای زیادی دیدم که بخاطر اینکه نتونستن جهیزیه ببرن سرخورده بودن و چند سال توی عقد 

خانوم های زیادی دیدم بعد ده سال زندگی حسرت ی جهیزیه خوب روی دلشون مونده 

بچه های زیادی دیدم که نالیدن عمه فاتحه زندگی مادر پدرشون خونده با دخالت بیجا 

عمو های زیادی دیدم که تمام اموال بالا کشیده و رفته.. 

من اصلا حرفم این نیست که بگم نه اصلا چند بچه داشتن خوب نیست ها 

میگم اینکه بچه بیاری چون اون تنهاس خوب نیست چون تنهایی اتفاقا ی آپشن بزرگ و خوبه

حتی زمستون هم کوچیکه رو با خودتون می برید؟؟  نسبت به سنش زودتر سرما نمیخوره؟؟

آره والله یعنی چاره دیگه ای ندارم صبح ها زود بیدار میشه میگه منم میام. لباس گرم می پوشونم براش. نه سرما نمی خوره.