2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 146 پست
منم ی پسر 5 ساله دارم آنقدر بهم گفت ی داداش برام بیار این ماه اقدام کردم نمی‌دونم حالا حامله هستم یا ...

من دخترم۱۱سالشه تواقدامم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دقیقا منم از این میترسم که پشیمون بشم  ولی ی مشکل دیگم که وجود داره همسر زیاد راضی نیست😣

چقدر شرایطت مثل منع منم همینطور اما پسرم هی میگ داداش داداش دیگ کلافه شدم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت مهد و فامیل و دوست جای خانواده رو نمیگیره 

موافقم...من تک فرزندم وخیلی تنهام نذار تنها بمونه بچت

حتما بیار منم هزارتا دوست داشتم و دارم اما کی برای آدم خانواده میشه الان رابطه دختر داییمو اینا رو با خواهرش میبینم کلی غبطه میخورم...

پدرو مادرم همزمان مریض شدن کی میومد دستمو بگیره ...بنظرت دوست می‌تونه بیاد لگن بزاره برای مامانم .الان خودم دومیو باردارم خیلی هم راضیم خداروشکر...فقط میگم کاش زودتر آورده بودم 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
من یه ۵ یه ۱ ساله دارم روزهای سختی گذروندم حاملگیام سخت سخته و پسرم ۵ ماهش بود بغل میگرفتم کلاس ور ...

میدکی چرا با دیدن تو ابراز تاسف میکردن چون دوتا بچه رو با پای پیاده تو سرما و گرما میکشیدی اینور اونور

کسی با این شرایط حداقل باید یه ماشین داشته این یه مورد حداقل رفاه بود برای دوتا بچه و خودت

من زایمان اولم دوقلویی بود،،یه قل بیمار بود و از دستش دادیم،تصمیم سفت و سخت گرفتیم من و همسرم که به هیچ وجه دوباره بچه دار نشیم و تمرکزمون رو بزاریم رو یه دونه دخترمون،،من سر بارداری اول دو سال طول کشید باردار بشم برا همین فک کردم که از تیره دیر باردارشوندگانم😁برا همین حلوگیری داشتیم ولی خیلی سفت و سخت نمیگرفتم که یهو وقتی دخترم یک سال و خورده ای بود فهمیدیم مجدد باردارم،،انقد زدم تو سرم که اگه این بچه مشکل داشته باشه چه کنم و فلان،از عواقب سقط هم می ترسیدم،خدا رو شکر الان پسرم سه سال و خورده ایه،،سالمه,،،تو سروکله هم میزنن،دعوا می کنن،بازی می کنن،،ولی عاشق همدیگه ان

اگه به لحاظ مالی خوبین،جسم و روانت پذیرششو داره اقدام کن

حتما آری انشاءالله ولی بگو سالم و صالح و باروزی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
من زایمان اولم دوقلویی بود،،یه قل بیمار بود و از دستش دادیم،تصمیم سفت و سخت گرفتیم من و همسرم که به ...

الان شما ی کیس عالی هستی برای من 

دوتا سختت نیست الان که دوتا شدن بهتر یا ی دونه بود 

من تازه دیروز بی بی مثبت شده

دخترم هشت سالشه

خودم خواستم و اقدام کردم

ولی حالا استرس دارم

یعنی می تونم از پسش بر بیام

یاد سختی های دوران بارداری و زایمان قبلم می افتم بدنم مورمور میشه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تازه دیروز بی بی مثبت شده دخترم هشت سالشه خودم خواستم و اقدام کردم ولی حالا استرس دارم یعنی م ...

مبارکه حتما که از پیش برمی آیی 

زایمان و بارداری هم میگذره نگران نباش