2777
2789
عنوان

کمک برا انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاپیک رو به جایی میکشونید که تاپیک بترکه 

مطمئن باشید ما هم عاشق کشورمون هستیم عاشق قهرمان های کشورمون هستیم عاشق تاریخ کهن کشورمون هستیم 

حالا این به سلیقه افراد بستگی داره شاید نامی که شما پیشنهاد میکنید اون کاربر دوست نداشته باشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
اسم دینی چیه؟؟؟ اصن معنی دین رو بهم بگو

اسمی که هم نام ائمه و ادم های بزرگ دین باشه در مورد ما دین اسلام

واضحه

بعدم میخوای قوانین و اصولشو بدونی؟

بردار بخون

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بله اسم پر معنی تو دست خودشون و یا اسم مقدس تو دین خودشون هست ،،،،اندارنیک پترس پاتریس. ماریا و....

ببخشید این چندتا نهایت مربوط به دبنشوت و مقدس باشه شما بجور میگین که همشون نقدسن الان اسم ایرانی مقدس هم داریم مثل اهورا پس بگیم همشون مربوط به دینسونه و یا تو همین کشور خودمون ما کلی اسم ترکی کردی  داریم پس بگیم مثلا اسماسون خاص هستن بر اساس دبنشونه؟

خب اخه ما ایرانی هستیم ،مثلا یکی ک تو کره جنوبی بچش بدنیا بیاد میاد مثلا اسمشو بذاره ساسان؟ خب اسم ه ...

بحث عربی نیست بحث مذهبی هست؛

تو اینترنت جستجو کن خیلی توصیه شده اسامی ائمه و پیامبر روی اسم فرزند گذاشته بشه؛

خیلی ها دوست دارن به مستحبات و توصیه های اسلام هم عمل کنند مثل من

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اسم آدمهای مقدس توی دین و شریعت ب یاد همون انسانها ،،،،تو دین من محمد علی حسن زهرا ،تو دین یهود جوزف ...

خب همین محمد اسم عربی بوده قبل اینکه بخواد رو ادیان باشه، امیدوارم روزی متوجه منظورم بشی

انسانیت با دین خیلی خیلی متفاوته، اصن ربطی ب هم ندارن

من که تفاوتی نمیبینم

آدمایی دم از انسانیت میزنن که دلشون نمیخواد زیر بار قبول احکام برن چون سختشونه چون حوصله ندارن چون دین نداشتن همیشه اسون تره. وگرنه ۸۰ درصد دین اسلام انسانیته بقیه ش احکام اسلامی

یه جا پیدا کن که امر به انسانیت و مهربونی نکرده باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ببخشید این چندتا نهایت مربوط به دبنشوت و مقدس باشه شما بجور میگین که همشون نقدسن الان اسم ایرانی مقد ...

وای گلم مگه من گفتم بده اسم ایرانی؟!!! همچین جمله از من خوندی ؟!! اسم دختر من ایرانی هست،،،من گفتم ب سلایق بقیه احترام بزاریم ،گفتن نه فقط ایرانی عربی چیه ؟!! من در دفاع از حق انتخاب اونا گفتم،،و الا اسم خوب مهمه اینکه ایرانی غیر ایرانی مهم نیست 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خب همین محمد اسم عربی بوده قبل اینکه بخواد رو ادیان باشه، امیدوارم روزی متوجه منظورم بشی

قبلش این اسم اصلا رایج نبوده؛

فیلم محمد رسول الله رو ببین؛

وقتی عبدالمطلب این اسم رو برای حضرت محمد که یتیم بوده انتخاب می‌کنه مردم تعجب میکنند

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷