2777
2789
عنوان

کمک برا انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 155 پست
خیالت راحت اسم مذهبی از همه بهتره انشاالله باعث عافیت فرزندت در دنیا و آخرت هم میشه باعث برکت خون ...

خیالم راحته😆اصلا توفکر اسم های ایرانی و جدید نیستم.انشاالله عزیزم ممنون♥️😘😘😘

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
تو نمیتونی ب زور فرهنگ دینیت یا اعتقادات رو به بچت انتقال بدی حالا دین خاصی منظورم نیست هر دینی...وق ...

خب بره عوض کنه چی میشه 

از همون اول نذاریم که شاید بدشون بیاد بخوان در اینده عوض کنن؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو ایران همچین توجیهی میشع گفت ،،،الان مسیحیت در واقع از فلسطین سرزمین عربها رفته ولی هیچ ایتالی ...

خانم شما چرا هی اسم دین میاری؟؟؟ من گفتم اسم ایرانی بذارید به جای اسم عربی ،کاری ب دین من ندارم

وا؟؟ یعنی چی ازش کم بشه؟؟ من چی میگم شما چی میگی

قرارع با یک اسم دین رپ تحمیل کنیم پس با تعویض اسم هم همون بچه کل دین رو میزاره کنار،،،پس زیاد درگیر اسم نشو،،،خود باراک اوباما اسم اصلیش رو سرچ کن تا ببینی اسمش باراک حسین اوباما ست ،،ایا اون الان مسلمانه؟!!! نه فقط اسمه،،،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اخه عزیزم تو همه جای دنیا اسم مذهبی میزارن ،،تو‌همین ایران،،مسیحیان ایرانی اسم ساسان و کورش نمیزارن ...

عزیزم اسم‌مقدس دین خودشون دیگه چیه؟ مثلا اندرین ماهایا سورملینا اسمهای مذهبی هستن؟ چه ربطی داره 

خانم شما چرا هی اسم دین میاری؟؟؟ من گفتم اسم ایرانی بذارید به جای اسم عربی ،کاری ب دین من ندارم

منم میگم اسم عربی نمیزاریم ،اسم دینی مثل همه ی مردم دنیا میزاریم،،،و..‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اینا اسم دینی هستن نه عربی

ابوخالد که نمیخواد بذاره اسم بچه رو

عزیزم اسم‌مقدس دین خودشون دیگه چیه؟ مثلا اندرین ماهایا سورملینا اسمهای مذهبی هستن؟ چه ربطی داره  ...

بله اسم پر معنی تو دین خودشون و یا اسم مقدس تو دین خودشون هست ،،،،اندارنیک پترس پاتریس. ماریا و....جک و جوزف

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خیالم راحته😆اصلا توفکر اسم های ایرانی و جدید نیستم.انشاالله عزیزم ممنون♥️😘😘😘

همچین میگن اسم ایرانی!!!!

خود ایران اسمش بارها عوض شده!!!

هر اسم چرت و پرت و من در آوردی شون رو میگن اسم ایرانی!!!

بچه می‌ره مدرسه دوستاش نمیتونن اسمش رو صدا بزنن لقب روش میذارن چون مادرش می‌خواسته اسمش تک باشه یه اسم عجیب و غریب گذاشته!

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
قرارع با یک اسم دین رپ تحمیل کنیم پس با تعویض اسم هم همون بچه کل دین رو میزاره کنار،،،پس زیاد درگیر ...

خانم من ک گفتم چرا هی دین دین میکنی؟ خیلی بنظرت دین چیز خوبیه خب بچسب بهش، من گفتم اسم ایرانی رو جایگزین اسم عربی کنید حالا تا صبح هی میگی دین دین

نسل های بعدی قطعا خیلی با فهم و شعور تر از نسل های الان و صد البته نسل های قبل هستن

فهم و شعور اینه که به دینی که نماد انسانیته پشت پا بزنی؟

خانم من ک گفتم چرا هی دین دین میکنی؟ خیلی بنظرت دین چیز خوبیه خب بچسب بهش، من گفتم اسم ایرانی رو جای ...

😄😄خب تو میگی عربی منم میگم دینی،،،تا صبح بگی عربی منم میگم دینی،،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌