2777
2789
عنوان

کمک برا انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 155 پست
اخه عزیزم تو همه جای دنیا اسم مذهبی میزارن ،،تو‌همین ایران،،مسیحیان ایرانی اسم ساسان و کورش نمیزارن ...

تو نمیتونی ب زور فرهنگ دینیت یا اعتقادات رو به بچت انتقال بدی حالا دین خاصی منظورم نیست هر دینی...وقتی اسم بچتو با توجه به دین خودت میذاری یعنی از همون اول داری تحمیل میکنی ،اما اسم های کشورخودت ک دیگ مربوط به زادگاهت هست کاری به دین و آیین نداره،شاید فردا این بچه دلش نخواد دین مادر پدرشو داشته باشه انوقت اولین کاری ک میکنه اسمشو عوض میکنه 

بذارین امیر علی مثلا

بالاتر گفتم خیلی از اسم هارا خواهرام و خواهرشوهرامودجاریام گذاشتن همشون هم پسر دارن همه اسم خوبا را انتخاب. کردن

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه

بنظرم فاتح یا علی طاهاخوب باشه بازم نظر هرکسی محترمه عزیزم مبارکه انشائ الله قدمش برات خیرباشه🥰🥰😘😘

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تو نمیتونی ب زور فرهنگ دینیت یا اعتقادات رو به بچت انتقال بدی حالا دین خاصی منظورم نیست هر دینی...وق ...

خب اگه خوشش نیومد عوض کنه میترسی ازش کم شه اسمش عوض کرد

تو نمیتونی ب زور فرهنگ دینیت یا اعتقادات رو به بچت انتقال بدی حالا دین خاصی منظورم نیست هر دینی...وق ...

کدوم اسم کشور؟!

یه اسم ایرانی بگید؟

عمده اسامی امروزی من در آوردی هست مثل شاهان!

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
باورت نمیشه همه اسم ها را خواهرام و خواهرشوهرام گذاشتن متین طاهامحمد امیرحسین مهدی علی برامن چیزی نم ...

امیر علی

یاسین

عرفان

علی اکبر

محمد جواد

محمد حسین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خب اگه خوشش نیومد عوض کنه میترسی ازش کم شه اسمش عوض کرد

خیالت راحت

اسم مذهبی از همه بهتره

انشاالله باعث عافیت فرزندت در دنیا و آخرت هم میشه

باعث برکت خونتون هم میشه

وقتی اسامی مذهبی تو خونه تکرار میشه فضای معنوی خونه حفظ میشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بنظرم فاتح یا علی طاهاخوب باشه بازم نظر هرکسی محترمه عزیزم مبارکه انشائ الله قدمش برات خیرباشه🥰🥰😘 ...

بله اینام خوبن ممنون.انشاالله ممنون از محبتت،♥️♥️♥️😘

اینارا جاریم گذاشته

محمد طاها

بهتر خودتون سرچ کنید نام مذهبی ترکیبی 

بعد انتخاب کنید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

فقط تو ایران همچین توجیهی میشع گفت ،،،الان مسیحیت در واقع از فلسطین سرزمین عربها رفته ولی هیچ ایتالیایی آمریکایی اپن رو برا عربا نمیدونه ،،و فقط تو ایرانه ک معتقدن باید به دین جدا خدا برا خود ایرانی ها باید میفرستاد،،،اکه ب اسم باشه ک راحت میشه اسم رو تغییر داد مگه محمد ها همه خوبن ؟!!! تربیت دینی یا تربیت و آموزش تاریخ وظیفه ی هر پدر ‌ومادری هست ،شاید بچه بزرگ شد و مثل الان گفت من دارن مهاجرت میکنم اسم ایرانی چیه گذاشتی؟!! پس بازم داریم دخالت میکنیم،،زادگاه اکه ارزشمند ک هست،،،فرهنگ دینی و تربیتی هم مهمه،،،و الا این همه مسیحی تو کشور  اول خودشون رو مسیحی می‌دونن بعد ایرانی ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌