اسم شوهرم حمید رضاست خودم اسم علیرضا و امیر رضا را دوست داشتم همیشه بنظرتون اسم باباش رضا داره اشکالی داره اسم خودشم رضا داشته باشه.البته باباش را بیشتر رضا صدامیزنن
اخه عزیزم تو همه جای دنیا اسم مذهبی میزارن ،،توهمین ایران،،مسیحیان ایرانی اسم ساسان و کورش نمیزارن ...
تو نمیتونی ب زور فرهنگ دینیت یا اعتقادات رو به بچت انتقال بدی حالا دین خاصی منظورم نیست هر دینی...وقتی اسم بچتو با توجه به دین خودت میذاری یعنی از همون اول داری تحمیل میکنی ،اما اسم های کشورخودت ک دیگ مربوط به زادگاهت هست کاری به دین و آیین نداره،شاید فردا این بچه دلش نخواد دین مادر پدرشو داشته باشه انوقت اولین کاری ک میکنه اسمشو عوض میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
تو نمیتونی ب زور فرهنگ دینیت یا اعتقادات رو به بچت انتقال بدی حالا دین خاصی منظورم نیست هر دینی...وق ...
فقط تو ایران همچین توجیهی میشع گفت ،،،الان مسیحیت در واقع از فلسطین سرزمین عربها رفته ولی هیچ ایتالیایی آمریکایی اپن رو برا عربا نمیدونه ،،و فقط تو ایرانه ک معتقدن باید به دین جدا خدا برا خود ایرانی ها باید میفرستاد،،،اکه ب اسم باشه ک راحت میشه اسم رو تغییر داد مگه محمد ها همه خوبن ؟!!! تربیت دینی یا تربیت و آموزش تاریخ وظیفه ی هر پدر ومادری هست ،شاید بچه بزرگ شد و مثل الان گفت من دارن مهاجرت میکنم اسم ایرانی چیه گذاشتی؟!! پس بازم داریم دخالت میکنیم،،زادگاه اکه ارزشمند ک هست،،،فرهنگ دینی و تربیتی هم مهمه،،،و الا این همه مسیحی تو کشور اول خودشون رو مسیحی میدونن بعد ایرانی ،،،