2777
2789
عنوان

کمک برا انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 155 پست
دقیقا نسلای جدید از اسمای غیر ایرانی خیلی بدشون میاد موارد خییییلی خییییلی زیادی دیدم که اسمشون مثلا ...

اره مادرم ب اسرار ک نذر کردم اسم داداشم گذاشت امیر محمد.الان ۱۰سالشه غصه میخوره چرا اسمم نذاشتید پارسا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نسلای جدید از اسمای غیر ایرانی خیلی بدشون میاد موارد خییییلی خییییلی زیادی دیدم که اسمشون مثلا ...

خب اخه ما ایرانی هستیم ،مثلا یکی ک تو کره جنوبی بچش بدنیا بیاد میاد مثلا اسمشو بذاره ساسان؟ خب اسم های خودشونو میذارن منم میگم اخه این همه اسم ایرانی با معنی های خیلی خیلی قشنگ چرا عربی اخه

اره مادرم ب اسرار ک نذر کردم اسم داداشم گذاشت امیر محمد.الان ۱۰سالشه غصه میخوره چرا اسمم نذاشتید پار ...

اره خداروشکر نسلای جدید خیلی به اصالت خودشون احترام میزارن و براش ارزش قائلن

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

باورت نمیشه همه اسم ها را خواهرام و خواهرشوهرام گذاشتن متین طاهامحمد امیرحسین مهدی علی برامن چیزی نم ...

سلام 

میگید مثلا نام محمد و علی رو گذاشتند 

شما نام ترکیبی بزارید با این نام ها 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خب اخه ما ایرانی هستیم ،مثلا یکی ک تو کره جنوبی بچش بدنیا بیاد میاد مثلا اسمشو بذاره ساسان؟ خب اسم ه ...

من کاملا با شما موافقم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

محمد حسن،،،،امیر مهدی،،،،محمد رضا،،،محمد علی،،،محمد حسین ،،،

محمد امین 

امیرعلی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خب اخه ما ایرانی هستیم ،مثلا یکی ک تو کره جنوبی بچش بدنیا بیاد میاد مثلا اسمشو بذاره ساسان؟ خب اسم ه ...

اخه عزیزم تو همه جای دنیا اسم مذهبی میزارن ،،تو‌همین ایران،،مسیحیان ایرانی اسم ساسان و کورش نمیزارن اسم مقدس دین خودشون رو میزارن،،،ادم دو تا فرهنگ داره فرهنگ جغرافیایی و تاریخی و یکی فرهنگ دینی ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌