2777
2789
عنوان

۲۱ سالمه چه رشته ورزشی میتونم شروع کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 51 پست
شما که از ۶ سالگی والیبال کار کردی ب نظرت برای من تو این سن جای پیشرفت هست؟ البته از لحاظ بدنی اوکی ...

Bbin az lahaz ghadi ke khobin[ama joz ghad mohem tar paresh o hoshe] vali vallyball varzashiye ke bayad bbini che posti khobi,albate bad tamarin haye Ziyad /chera  ke na 100darsad vaghti tamrin koni mofagh mishi faghat nzar rohiyat kharab konn/////dar zemn seni ham nadarid ke migid [in sen] bale kheyli mitoni pishraft konin , moafagh bashin

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خیلی چیزا داره  حتی به مربی هم بستگی داره اگر طرف حرفه ای باشه و کلاسهاش آکادمی باشه ...

ممنون 

درسته خودم باید برم بپرسم ولی پیدا کرد مربی خوب سخته بخصوص من ک ی زره دیر شروع میکنم دوست دارم مربیم خوب با شه ک حداقل وقت تلف نکنم 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️
 Bbin az lahaz ghadi ke khobin[ama joz ghad mohem tar paresh o hoshe] vali vallyball varzashiye ...

ممنون ک اینهمه روحیه دادین 

خودمم وقتی نوشتم این سن احساس پیری بهم دست داد 😁

به نظرتون چطور مربی خوب پیدا کنم؟اکادمی والبال باید برم؟

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️
ممنون ک اینهمه روحیه دادین  خودمم وقتی نوشتم این سن احساس پیری بهم دست داد 😁 به نظرتون چطور ...

vagheyato goftam khosh halam rohiye grefti/bbin bro porsejo kon  wa  az nazdik bbin nooe barkhorde morabi ba shagerdash.chon kheyli tathir dare va  nooe vallyball bazi kardane shagerdash o bbin