2777
2789
عنوان

۲۱ سالمه چه رشته ورزشی میتونم شروع کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 51 پست
سنتون که کاملاً مناسب شروع و حتی پیگیری تا مربیگری توی همه ی این رشته ها هست، کافیه پشتکار داشته باش ...

خیلی خوشحال شدم پس واقعا باید دسو ب کار بشن زودتر تصمیم بگیرم 

فقط چطورز بفهمم کدوم برام بهتره ؟

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️
 عزیزم شنا محیطش آلوده نیست؟ برای خانوما 

باید مراقبت کرد بعدش

من خودمو با بتادین خفه میکنم بعد استخر😂😁

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای سرگرمی هرکدوم دوست دارین اگه رشتتون تربیت بدنی هست ومیخوایین سالن بزنین تنیس خوبه ....والیبال ...

نه تربیت بدنی نیستم فقط دوست دارم ی رشته ورزشی رو شروع کنم 

اطلاعاتی در مورد تنیس دارین کمک کنید؟

پارسال یه ارائهداشتم در مورد پیلاتس واسه همین اطلاعاتم در موردش کامله والیبالم ب خاطر علاقم اطلاعات دارم ازش اما از تنیس چیزی نمیدونم

بله چرا که نه. اتفاقا سنتون هم مناسبه

خیلی ممنون 

پس باید یه مربی خوب انتخاب کنم فقط نمیدونم هزینه کلاسا الان چجوریه

man az 6salegi vallyball raftam kheyli khobe varzesh kheyli khbiye braye zehn va ghodrat tasmim giri ...

شما که از ۶ سالگی والیبال کار کردی ب نظرت برای من تو این سن جای پیشرفت هست؟

البته از لحاظ بدنی اوکیم قدمم ۱۷۰

آکادمی بسکتبال یا والیبال برو زود پیشرفت میکنی

از هزینه هاش خبر دارین حدودا چقدره و در هفته کلا چند روز تمرین و اینا هست؟ منظورم برای رشته والبال هست 

نه تربیت بدنی نیستم فقط دوست دارم ی رشته ورزشی رو شروع کنم  اطلاعاتی در مورد تنیس دارین کمک کن ...

تنیس روی میزبه نظر من دقت و علاقه میخواد وگرنه نسبت به والیبال هیجانی تره وخیلی خسته کننده نیست اگه یباربازی کنی دوست داشته باشی زودیاد میگری ومیتونی ادامه بدی کارت مربیگری بگیری باشگاه بزنی مربی سی(البته اینم بگم نمی‌دونم مدرک رشته تربیت بدنی باید داشته باشی یانه بهت مجوزمیدن یانه اینشونمیدونم )ولی من چون رشته ام تربیت بدنی بود بیشترشاخه های ورزشی وگذروندم....و بهترین زیباترین درس عملی برام شنابود عاشق شنام.....ولی تنیس هم خوبه یادبگیری عالیه طرفدارزیادداره

خیلی خوشحال شدم پس واقعا باید دسو ب کار بشن زودتر تصمیم بگیرم  فقط چطورز بفهمم کدوم برام بهتره ...

می تونین برین هر کدوم رو از نزدیک ببینین.... بعضی باشگاه ها جلسه ی اولشون رایگانه یا صحبت کنین و فقط هزینه ی یه جلسه رو قبل از خرید تجهیزات بدین تا دستتون بیاد.... و ببینید توی شرایط فعلی ایران خانم ها توی کدوم یک از این رشته ها راحت تر پیشرفت می کنن..... یکی از دوستان من قهرمان آسیایی کاناپلو (قایقرانی) و مربی بدنسازی تیم ملی قایقرانی بوده.... خیلی خیلی موفقه

تنیس روی میزبه نظر من دقت و علاقه میخواد وگرنه نسبت به والیبال هیجانی تره وخیلی خسته کننده نیست اگه ...

من تنیس روی میز رو تو دبیرستان که کار میکردیم از همه بهتر بودم 

ولی من منظورم خود ورزشه تنیسه نه تنیس روی میز 

می تونین برین هر کدوم رو از نزدیک ببینین.... بعضی باشگاه ها جلسه ی اولشون رایگانه یا صحبت کنین و فقط ...

کلا همه رشته های ورزشی واسه خانوما تو ایران بهش کمتر توجه میشه

وایبال هم ی رشته گروهیه و خیلی کم دیدم در مورد والبیال دختران حرف بزنن نمیدونم در چه حد امکاناتش هست 

البته شهرمون مهد والیباله ولی بازم امکانات کمه 

از هزینه هاش خبر دارین حدودا چقدره و در هفته کلا چند روز تمرین و اینا هست؟ منظورم برای رشته والبال ه ...

بستگی به خیلی چیزا داره 

حتی به مربی هم بستگی داره اگر طرف حرفه ای باشه و کلاسهاش آکادمی باشه ( یعنی از صفر تا صد یاد میدن که عضور گیری کنن برای تشکیل تیم و بعد مسابقات استانی و کشوری و به بالا )  

به محله خوده محیط باشگاه  هم مربوط میشه 

خلاصه باید دور و برت پرسجو کنی ببینی سمت شما چند میگیرن

دختر من ۱۱ سالشه آکادمی بسکتبال میره ترمی ۲۴۰۰  هر ترم سه ماهه  ؛ هفته سه جلسه ی یک ساعت و نیمه 

محله تهران پارس شرقی 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.