2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون میدونن؟ از سر بی خواهریه من سی و یک سالمه بمن ک دیگه نگو که عزیزکم 

اره بابا پس نمیدونن روزی هزار بار بهشون میگم

اره واقعا از سر بی خواهریه چون اونا در حد من نیستن چون هم دیگه رو دارن بالاخره

محکم باش باید راه خودت پیدا کنی هم اذیتی هم میگی نمیتونم سخت نگییییر ب بیخیالی بزن موضوع بزرگ نکن بر ...

اخه خیلی دعوای بدی شده این وسط😔حتی فکر نمیکنم ببینمشون

اگه  نگی ببخشید غمباد میگیری؟چرا فک میکنی همجتس خودت همدردته

ببین من سنی نداشتم ک وارد خانوادشون شدم از همون اول بهشون تکیه کردم اونام پشتمو خالی نکردن دیگه گذشت و گذشت ک اینجور شد من جاریای دیگه هم دارم ک نه اصلا اونا اهمیت میدن ب اینا نه اینا ب اونا ولی من از همون اول همه حرفام برا اینا بود دیگ نمیتونم بمشم کنار 

یه بار هم بخاطر مادرشون دعوامون شد خیلی اذیت شدم روز و شب نداشتم ..ولی بالاخره عادی سازی کردم.ای کاش ...

من هروقت بخاطر مادرشون دعوامون میشد و من مقصر نبودم همیشه پشت منو میگرفتن و انقد باهام حرف میزدن ارومم کنن ولی حالا من احمق گاو دم پریودیم بود واقعن ناخاسته این دعوا درست شد بخدا روز و شب کارم شده گریه

حتی بیشتر از خواهر و مادرم....خصوصی ترین اتفاق هم با همیم

منم دقیقن همینجوررررررم دقیقن من ک خواهر ندارم ولی اصلا با مامانم اینجور نیستم 

بخدا فکر کردم من ی مشکلی چیزی دارم ک اینجوری ام خداروشکر یکی مث منم پیداشد