2777
2789
خب برو هم از دل  مادر شوهرت دربیار هم از دل اونا

دلم باهاش صاف نیس خیلی حرصم میده 😔همیشه هم دختراش دعواش میکنن ک چرا اینجور میکنی باهاش و فلان ولی این دفه مقصر منم و منم نمیتونم غرورمو زیر پام بزارم برم ازش معذرت خواهی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم . منم مثل تو بودم منتها اسمش علاقه نبود تو بهشون پناه اوردی و دوس داری دوست داشته باشن بخاطر همین حس میکنی دوسشون داری 

فقط بخاطر اینه ک خواهر نداریم 

یذره بزرگ شو درست فکر کن سر خودتو شلوغ کن کلاس برو کتاب بخون خیاطی یاد بگیر نمیدونم هرچی 

یعنی چی واقعاا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم باهاش صاف نیس خیلی حرصم میده 😔همیشه هم دختراش دعواش میکنن ک چرا اینجور میکنی باهاش و فلان ولی ا ...

خب این سری چون مقصری برو خونش با یه جعبه شیرینی معدرت خواهی هم نمیخواد

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
بنظرم با مادرشوهرت آشتی کن...طولش نده روابط سرد میشه.منم بشدت ب خواهری شوهرم وابستم دقیقا برام پیش ا ...

غرورم نمیزاره برم ازش معذرت خواهی کنم امروز ب خواهرشوهرم پیام دادم گفتم اگه تو از دستم ناراحتی ببخشید ولی من نمیتونم برم از مامانت معذرت خواهی کنم مخصوصا ک شوهرم رفته باهاش کلی داد و بیداد و اونم گفته همش تقصیر زنت بود این دعوا

انقد امروز باهام حرف زد زد زدددد ولی هرجور فکر میکنم نمیتونم برم پیش قدم بشم بگم ببخشید 

دقیقاااا همینجوری ام

چقد بد چقد ناامید کننده وچقدر آزاردهنده.یه زمان منم باهمه صمیمی بودم ولی الان یک درصدم نیستم..چون ببین هرکسی ک دورته حتی یک درصد دید خوبی نمیتونه به تو ارامشت زندگی موفقت خوشبختیت داشته باشع. همسرت مگه پشتت نیست کنارت نیست دوستتو همه کستو خلاصه کن ب همسرت

درکت میکنم . منم مثل تو بودم منتها اسمش علاقه نبود تو بهشون پناه اوردی و دوس داری دوست داشته باشن بخ ...

همه این کارارو کردم ولی بخدا ی چیز از سر تنهایی و فلان نیس واقعا از ته قلبم عمیقا دوستشون دارم و این مورد شده باعث ساییده شدن مغزم 😭شوهرم انقدر دعوام میکنه میگه چرا این کاراو میکنی ولی دست خودم نیس

خب این سری چون مقصری برو خونش با یه جعبه شیرینی معدرت خواهی هم نمیخواد

🥲🥲🥲نمیتونم بخدا. اخه خیلی حرصم میده حالا ی بار من مقصر بودم ده هزار بار اون مقصر بوده 

چقد بد چقد ناامید کننده وچقدر آزاردهنده.یه زمان منم باهمه صمیمی بودم ولی الان یک درصدم نیستم..چون بب ...

چرا هست ولی مثلا کسی ک بتونم باهاش راحت حرف بزنم ی جنس مونث ک بی هیچ دقدقه ای هر مشکلی داشته باشم راحت بدون قضاوت و هرچی بتونم براش حرف بزنم فقط همین دوتارواعتماد دارم من حتی با مامانمم انقدر صمیمی نیستم ی سری حزفارو باید برای ی زن بزنی هرجقدم برای ی مرد بگی نمیفهمه من از این منظور میگم 

🥲🥲🥲نمیتونم بخدا. اخه خیلی حرصم میده حالا ی بار من مقصر بودم ده هزار بار اون مقصر بوده 

بعدم خواهرشوهراتم انقدر برای خودت بزرگ نکن عزیزم به خودت بها بده

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....