2777
2789
عنوان

یچیز عجیب

2744 بازدید | 161 پست

بچه ها من امروز خیلی دلم گرفته بود بعد کارم رفتم امام زاده صالح بعد نشستم به های های گریه کردن......

یه پیرزن خیلی شیک و آدم حسابی بنظر می‌رسید برگشت نگام کرد گفت چته دختر

منم بی اعصاب گفتم هیچی خواستم پاشم برم یه طرف دیگه....

یهو گفت صبر کن دختر قشنگم میخوام یچیزی بهت بگم.....

داشتی میومدی اینجا نزدیک بود یه پراید بزنه بهت؟

با خودم گفتم حتما منو دیده سر تکون دادم....گفت دیشبم دست خورد یه پارچ آب و شکوندی ؟

هم گرخیدم هم نفهمیدم فارس چیه پرسیدم فالگیرین؟

گفت نه اما یچیزایو حس میکنم و میفهمم...

دخترم من نه پول می‌خوام نه چیزی اما تو خیلی چشم دنبالته میخوای کمکت کنم؟؟؟

بهم اعتماد کنی تقریباً تمام مشکلاتت حل میشه

ترسیدم گفتم نه ممنون

خندید گفت باشه اما مطمئنم بر میگردی.....

😐😐😐نظرتونو بهم میگین ؟؟

کلاهبرداری جدیده ایا؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اباالفضل 😐

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

پوزخنده کار خودشو کرده!!!   فکری شدی!! 😈😂

گیرم بخوای برگردی شماره داری؟

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

پوزخنده کار خودشو کرده!!!   فکری شدی!! 😈😂 گیرم بخوای برگردی شماره داری؟

اینکه همه اتفاقات رو میدونه لابد یدفعه میاد در خونه میگه تو ذهنت گفتی میای جام😂😂

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه