2777
2789
عنوان

یچیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 161 پست
عزیزم راستی دکترمن ویجی کومارتوسعادت اباده حتمایه سربروبااینکه خیلی دیروقت میده کارش فوق العاده هست ...

سلام قشنگمم خوبی

ببخشیدااا تروخدا میخواستم ازتون یچی بپرسم 

من هرچی با شماره ای که از این دکتری که گفتین تو نت میگردم یکی هست که یا مشغوله یا کسی جواب نمیده چطور میشه ازشون نوبت گرفت ؟

بخدا دعاتون میکنم اگه کمکم کنین

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
سلام قشنگمم خوبی ببخشیدااا تروخدا میخواستم ازتون یچی بپرسم  من هرچی با شماره ای که از این دکت ...

سلام گلم شماخوبی اره قبلاهم گفتم سرش شلوغه یه شماره اس کلامال مطبشه بایدازساعت ۱۰تا۱۲یه سره زنگ بزنی تابردارن سخته ولی بالاخره برمیدارن اولین بارسخته پرونده تشکیل بدی  دیگه وقت گرفتن نمی خواداگه برات مقدوره حضوری صبح ساعت ۱۰تا۱۲برومطبش ازمنشی وقت  بگیرمن اولین باریادمه حضوری رفتم شمارشم اینه ۲۲۳۶۴۶۱۴حتمابروپیشش ضررنمیکنی من راهم دوربودولی میرفتم مرتب تهرانی دیگه اگه شهرستانی رفتی پیشش نگوشهرستانم چون مریض ازشهرستان قبول نمیکنه اصلاحواست باشه نگی شهرستانم 

فقط خدا❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قشنگمم خوبی ببخشیدااا تروخدا میخواستم ازتون یچی بپرسم  من هرچی با شماره ای که از این دکت ...

عزیزم من ازدوتاکلینیک نازایی ناامیدشدم باچشم گریون ناامیدرفتم مطبش ۸ماه دارومصرف کردم البته اول خدابعدم این دکترباردارشدم اصلاپولکی نیست سونوخودش مطبش انجام میده ویزیت وسونوهزینه یکی میگیره خیلی باخداس برعکس کلینیک نازایی فقط پول میچاپن ازادم انشاالله ماه اول جواب میگیری الکی نمیکشونه مطب اگه ‌باداروبشه میگه اگه باتغذیه هم میگه الکی دارونمیده به من گفت بایدوزنت روبیاری پایین ولی بازم میتونی داروبخوری من هم تنبلی داشتم هم ذخیره کم من ۱۰کیلوکم کردم دخترخاله م بردم گفت خیلی بیش ازاندازه چاقی برواول چندکیلولاغرکن بعدداروبدم اون پلی کیستیک بودبه اون دارونداد گفت الکی بدنت روداغون نکن 

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم من ازدوتاکلینیک نازایی ناامیدشدم باچشم گریون ناامیدرفتم مطبش ۸ماه دارومصرف کردم البته اول خداب ...

خدا خیرتون بده انشاالله دست به خاک میزنی طلا بشه.....حتما باید تو آن تایم برم؟؟

آره تهران ساکنم اما تو تایم اداری برام سخته والا هر چیم زنگ میزنم مشغول بود پس مجبورم برم.....

من که این همه راه امتحان کردم اینم روش

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
عزیزم من ازدوتاکلینیک نازایی ناامیدشدم باچشم گریون ناامیدرفتم مطبش ۸ماه دارومصرف کردم البته اول خداب ...

تهران

سعادت آباد -  بالاتر از میدان کاج -  نبش خیابان پنجم -  پلاک 6 - طبقه اول -

آدرسش همینه دیگه ؟

خدا خیرتون بده انشاالله دست به خاک میزنی طلا بشه.....حتما باید تو آن تایم برم؟؟ آره تهران ساکنم اما ...

فدات شم عزیزم انشاالله تامحرم باردارمیشی من قبلااین طوری میرفتم اخرین بارم ۷ماه پیش رفتم برای چکاب بارداری همون بودتایمش ببین عزیزم من کا میرفتم ۱۰تا۱۲صبح هافقط اونایی که نازایی دارن ویزیت میکنه فقط سونوشکمی میکنه برای تعیین تخمک گذاری وفولیکول برای سایربیماری هاوباردارهاوتشکیل پرونده اوین باربعدازظهرهاازساعت ۵به بعدویزیت میکنه وقتم صبح هامیدادمنشی صبح باعصرفرق میکنه عصریه ادم گنداخلاقیه وقت نمیده بایداصرارکنی من کا یادمه عصررفتم اولین بارنمیدونستم راهم دوربودمنشیش گفت مرغم یه پاداره وقت نمیدادمیگفت بروصبح بیاگریه کردم وقت داداره ادرسش همونه ولی پلاکش رودقیق یادم نیست ولی بغلش یه سوپرمارکت وسرکوچه شم نبشش دفتراملاک بزرگه اسمشم ارس هست فکرکنم اصلااونجارفتی لپرسی دکترکومارهمه میشناسن قدیمیه تاپارسالم زایمان میکردبازنشست شده فقط مریض میبینه بازنش دستش سبکه انشاالله جواب میگیری بی خیال باش به من گفتن تخمک اهدایی بایدبگیری اونم باای وی اف ۳۰درصدکومارگفت غلط کرده هرکی گفته برای بارداری یه تخمک می خوای نه ده هزارتاکمیت مهم نیست فقط کیفیت مهمه بایداعتمادکنی به داروهاش مثلاباراول به من کلومیفن دادشبی دوتاماه بعد۸تالتروزل باهم یه شب داداولش تعجب کردم ۸تاباهم می خواستم نخورم راستش ولی توکل برخدارفتم جلوهیچیمم نشدفقط عزیزم خودت روببندبه گرمیجات قندوشیرینی کلابزارکنارخرماوعسل بخورژل رویال عسلم گیربیارصبح هاناشتااندازه عدس بزارزیرزبونت روشم یه قاشق عسل بخورخیلی گرمه ولی برای ذخیره کم هامعجزه س خوابت هم تنظیم کن روزی هم ۱۴تابادام بدون پوست بخورحتمابرای کیفیت تخمدان عالیه حتمابخوری 

فقط خدا❤️❤️❤️
فدات شم عزیزم انشاالله تامحرم باردارمیشی من قبلااین طوری میرفتم اخرین بارم ۷ماه پیش رفتم برای چکاب ب ...

الهی قربونت برم

مرسی که آنقدر ماهی و این همه توضیح دادی❤️❤️❤️❤️❤️

انشاالله بچه گلت همیشه سالم و سلامت باشه

روز و شبم شده گریه

باور نمیکنی 

تروخدا دعام کنین🥺🥺🥺🥺🥺❤️💓💓💓

الهی قربونت برم مرسی که آنقدر ماهی و این همه توضیح دادی❤️❤️❤️❤️❤️ انشاالله بچه گلت همیشه سالم و سل ...

خدانکنه عزیزم کاری نکردم بازم سوال داشتی بپرس من این روزاروگذروندم به خداتوکل کن عزیزم من دوتابچه دارم اولی روباداروهای کومارباردارشدم بعد۵سال دومی بعدروتا۴ماه نمیدونستم پشت سرهمم ناخواسته میبینی همه چی دست خداس منکه یاذخیره کمم میگفتن بع زوریدونه میاری همش چرته فقط خداانشاالله یه نینی تپلی سال بعدمیادبغلت عزیزم ❤❤❤❤اصلابی خیال باش من باخانواده شوهرم تویه ساختمون بودم همش تیکه مینداختن کارم شده بودگریه ۴ماه بودرفته بودم پیش کوماریه روزانقدرگریه کردم ناامیدشدم گفتم اینم نشدبه کومارگفتم ناامیدم بهم ارام بخش بده گفت دیگه مطب من نیااگه استرس داری اگه همش فکربچه های من دیگه ویزیتت نمیکنم اصلافراموش کن بخاطربچه میای مطب فکرت روتمرکزنکن به بچه همه چی دست خداس بااینکه مسلمان نیست ولی بیشترازمابه خدااعتقاداره درحالی که یه دکتربودکلینیک امیدخیلیم معروفه اسمش اقاحسینی مریضارووقت اذان ویزیت نمیکنه تانمازبخونه بعدانقدراخلاقش بده ازمایش منودیدگفت اوووووف ذخیرت که افتضاحه بایداهدایی بگیری من گریه کردم گفت بلندشوبرواعصاب ندارم بروسیکل ای وی اف نشداهدایی دیگه بعداون روزکه ازپیش کوماراومدم کلاگذاشتم کناربچه روانگاربرای تفریح میرفتم مطب یه پارک هست سعادت ابادتانوبتم بشه میرفتم قدم میزدم اونجارفتم عمل زیبایی کردم باورت میشه دوماه بعدکه واقعاکلابی خیال شدم باردارشدم همه میگفتن بی خیالی موثرمن باورنمیگردم زیارت عاشوراهم شروع کردم گفتم خداخودت هرچی صلاح میدونی من دلم روشنه انشاالله به حق شش ماهه کربلاباردارمیشی 💝💝💝دعاکن منم زندگیم درست بشه 

فقط خدا❤️❤️❤️
خدانکنه عزیزم کاری نکردم بازم سوال داشتی بپرس من این روزاروگذروندم به خداتوکل کن عزیزم من دوتابچه دا ...

الهی قربون دلت برم.....

انشاالله خیر ببینی قشنگم از ته دلم برات دعا میکنم ته ته دلم.....

دیروز بعداز ظهر سمت سعادت آباد بودم رفتم منشیش گفت به هیچ وجه تمام وقتا پره و برو آخر تیر بیا نوبت بدیم.....

امروز صبح رفتم خدا خیر بده زنه بهم نوبت داد برا شنبه آینده.......

من از همه جا رونده شدم......دکترای زیادی رفتم همشون با ترحم نگام کردن گفتن اهدایی.......

الآنم واقعاً فقط دلمو به خدا خوش کردمممم

برام دعا کن چون خیلی بریدم خیلی

انشاالله خدا بهتریناو برات رقم بزنه که کمکم کردی

واقعا ممنونم ازت ♥️💓