2777
2789
عنوان

یچیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 161 پست
یا خدا جن نباشه 😂😐

نگو 😐خداییش ترسیدم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن سمتش نرو ولش کن،به خدا توکل کن برا حل مشکلاتت فقط کار بنده هاش نداشته باش خدا اگه بخواد خودش همه چ ...

دقیقاً....

پناه میبرم به خودش.....

مرسی از راهنماییتون♥️ منم اصلا به این چیزا اعتماد و اعتقادی ندارم

اینجور آدما میتونن زندگی آدمو بهم بریزن

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
چرا یاد حس ششمیای نی نی سایت افتادم🤣🤣🤣

🤣🤣فرقش اینه اینجا آینده رو میگن اون گذشته رو گفته

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

قربونی بده توکل کن به خدا 

کی از خدا بهتر مراقب آدمه؟ 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
من اون خانمم یه چیزیم تو کیفت گذاشم دخترم

نامرد😐🤭🤣

با پیرزنه میشه کلی کاسبی کرد ، من بودم باهاش رفیق میشدم براش بازاریابی میکردم یه لقمه نون در میاوردی ...

جیب مارو نزنن کاسبی پیشکش