2777
2789
عنوان

نی نی یار تشریف بیار!

691 بازدید | 83 پست

لطفا ی فکری به حال سایت بکنید.سایت شده پر بچه های ۱۳ ۱۴ ساله که در مورد هدیه های اسمانی بحث میکنن!

مگه اینجا سایت بارداری نیست؟

تازه به بقیه هم میگن سالمند...

اگه قراره سن کاربرای سایت اینقدر پایین باشه بفرمایید ما لغو کاربری کنیم.

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه های آسمانی 😂😂😂وای،حالا ی تاپیک بود دختر کوچولو میگف از همکلاسیم خوشم اومد اسمشم مریمه خیلی دوسش دارم چطوری بهش بگم😂😂😂

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

من دوساعت باطرف توتاپیک‌چت میکنم بعد میفمم۱۳سالشه یعنی بدجورمیشکنم بدجور ها

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
وای اره من اونروز گفتم جاتون نیست ریختن سرم ک چی میگی چرا جامون نباشه واقعا فضای سایت مناسب بچه کوچو ...

متاسفانع عین موروملخ ریختن توسایت😆

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌.