2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اکثریت همینطور هستن

فکر میکنیم بخاطر شرایط کشور و تورم اما این طور نیس 

ازتون میخام بخودتون بیاین

اصل این دنیا و زندگی چیز دیگه ای بود 

ما دائما در حال استفاده از چیزایی هستیم ک گذشته برامون جذاب بود

مثل گوشی و نت 

قبلا چون کم بود وقتی ازش استفاده می‌کردیم حال میکردیم ولی الان نه 

باید روزمره هامونو درست کنیم فقط همین 

اول بخواب واسه من همیشه راهکار اوله

بعدش بشین ببین از چی خوشت  میاد هر چیز کوچیکی مثل راه رفتن موسیقی گوش دادن هر چیزی اینا رو بنویس و تلاش کن انجامش بدی هر کدوم رو که میتونی درسته شاید امیدتو برنگردونه ولی از افسردگیت جلوگیری می‌کنه بعد بشین راجب هدف هات فکر کن حتی اگه هیچ هدفی ندارد یه کاری بکن منفعل نباش اصلا خوب نیس روحیه تو داغون میکنه

الان اکثریت همینطور هستن فکر میکنیم بخاطر شرایط کشور و تورم اما این طور نیس  ازتون میخام بخود ...

قدرت انجام هیچ کاریو ندارم همه چیمو از دست دادم انگیزمو اراده مو 

پس چرا تو خیابون که میرم اکثراً خوشحالند 

منم تو خیابون خوشحالم ولی انگیزه و امیدم کم شده

نمیشه ک تو خیابون بدبختی رو جار زد

اگه آدم انرژیتیکی باشین حس می‌کنین ک تو محیط های عمومی هم حال هم مثبت عالی نیس

عزیزم منم داغون بودم رفتم ی باند گرفتم یک میلیون هر روز یک آهنگ شاد میزارم خیلی انرژی میگیرم . عزیزم کاش ی دکتر هم بری حتمن ی ویتامینی کم داری حتمن حالت خوب میشه اگر دوست داری باهاش برو پاساژ ی چیزی برای خودت بخر مثل ی شال  . ی لاک کلی حالت خوب میشه ی روز خودت مهمون خودت کن برو بیرون ی چیزی بخور بخدا هیچ چیز ارزش نداره حیف جوانی منم تصمیم گرفتم تعقیر کنم چون عمر رفته دیگه برنمیگرده

قدرت انجام هیچ کاریو ندارم همه چیمو از دست دادم انگیزمو اراده مو 

باید شروع کنی

قانون بذار

یکی یکی 

یهویی یه صفحه کار پر نکن

مثلا اول هر روز ساعت فلان پیاده روی 

نباید از قانون هم سرپیچی کنی 

انجامش بده 

بعد از ی تایمی ک برات اوکی شد 

کار بعدی و بهش اضافه کن 

بهت پیشنهاد میکنم حتما حتماااا ی کار هنری انجام بده 

حتی اگه علاقه ای نداری