2777
2789
عنوان

چطور درس بخونم

93 بازدید | 5 پست

فردا امتحان مطالعات دارم۶درس

۲تاشو خوندمو حفظ کردم ۴تادرس موندن

واقعا سختم نیستن اما تنبلیم میگیره یا وقتی میرم بخونم هواسم همه جا هست الا درس تمرکزم صفرررره چکار کنم؟

اینم بگم موقع درس خوندم میرم ی اتاق جدا هیچ سروصدایی هم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایزه بزار برا خودت 

بگو اگه تا اینجا خوندم ۱۰ دقیقه میرم فلان کار میکنم 

روش خوبیه 

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 

گلم به خودت انگیزه بده

یه جایزه برای خودت بزار مثلااگر تاساعت فلان کتابوتموم کنم چیزی که دوست دارم میخرم حتی غیرگرون 

روی یه برگه بنویس درس میخوانم تا

وبعدپرش کن

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

هم به ازای درس خوندن به خودت پاداش بده اول ۱۰دقیقه بخون یه شکلات یا آهنگ بعد نیم ساعت بعد ۴۵دقیقه وقت استراحت بزار افکارتم بنویس بزار تو وقت  استراحتبهش بپرداز من وقتای اینجوری میگم اگ الان نخونم ۱۰دقیقه بعد چی میشه ۱۰ساعت بعد و ۱۰روز بعد بهش میگن قانون ۱۰-۱۰-۱۰