2777
2789
عنوان

قشنگ ترین کتابی ک خوندی رو بهم معرفی میکنی دوست قشنگم🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 60 پست
سلامتی خواهری خوشگلم 😘😘♥ تو خوبی؟ همه چی رواله؟ 

فدات بشم خیلی نه ولی بد نیست

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
سلامتی خواهری خوشگلم 😘😘♥ تو خوبی؟ همه چی رواله؟ 

سلام مریسا جون ،خوبی؟

یادته قرار بود رزمی بریم با دخترم.چند جلسه رفتیم،خیلی خوب بود ولی بخاطر سن دخترم ک ترجیح دادیم ادامه ندیم و والیبال بره تا چند سال دیگه.دخترم والیبال میره.من موندم چ کلاسی برم؟

نظرت در رابطه با کلاس امادگی جسمانی وچربی سوزی چیه؟تاثیری داره؟ ب درد میخوره؟

اضافه وزن دارم،اونم بیشتر تو شکم و پهلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مریسا جون ،خوبی؟ یادته قرار بود رزمی بریم با دخترم.چند جلسه رفتیم،خیلی خوب بود ولی بخاطر سن دخ ...

سلام ب روی ماهت

افرین به خودت و دخترت ورزشکاره من😍

عزیزم میتونی بری فایشنال یا تی ار ایکس که واقعا مفیدن هم قدرت بدنیت زیادتر میشه هم چربی سوزی داره 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
سلام ب روی ماهت افرین به خودت و دخترت ورزشکاره من😍 عزیزم میتونی بری فایشنال یا تی ار ایکس که واقع ...

قربونت

من ک عاشق کیک بوکس شدم🤭

تی ار ایکس و شنیدم ولی فایشنال اصلا اطلاعی ازش ندارم.چجوریه؟

میخام تایمم با دخترم یکی باشه،تو اون تایم فقط امادگی جسمانی و چربی سوزی داره😔 ب درد نمیخوره؟ 

قربونت من ک عاشق کیک بوکس شدم🤭 تی ار ایکس و شنیدم ولی فایشنال اصلا اطلاعی ازش ندارم.چجوریه؟ میخا ...

عزیز دلم مگه میشه ک ب درد نخوره هر دوشم خوبه اتفاقا

اون تایم چربی سوزیش به احتمال زیاد همون فایشناله

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
سلام عزیزم  یه سوال ورزشی دارم میتونم بپرسم؟

(. ❛ ᴗ ❛.) جان دل بپرس گلم

برای زانوی آسیب دیدم دکتر گفت حرکات تقویت عضلات کار کن مث پیلاتس  آیا پیلاتس برنامه داره؟ بجز ...

(. ❛ ᴗ ❛.) آره عزیز دلم 

پیلاتس یه ورزش گروهیه و بری پیلاتس مربی باهات مرتب کار میکنه خیلیم تاثیر داره برای بهبود زانوت 

مربی خصوصی بگیری ک آسیب شناسی ورزش خونده خیلی حرکات اصلاحی عالی بهت میده

ورزش اصلاحی در آبم اگه بری عالیه

(. ❛ ᴗ ❛.) آره عزیز دلم  پیلاتس یه ورزش گروهیه و بری پیلاتس مربی باهات مرتب کار میکنه خی ...

یه مربی هست حقیقتا نمی‌دونم آسیب شناسی خونده یا چی ولی گفت بهت برنامه میدم برم پیشش؟ 

و اینکه برای کوچک شدن ران و باسن و بازو چه ورزشی می‌تونه موثر باشه؟

یه مربی هست حقیقتا نمی‌دونم آسیب شناسی خونده یا چی ولی گفت بهت برنامه میدم برم پیشش؟  و اینکه ...

(. ❛ ᴗ ❛.)  خب خوبه عزیزم اره برو خودت متوجه میشی ک بهتر میشی

برای لاغری ورزشای هوازی باید انجام بدی و در کنارش رژیم خیلی خیلی مهمه 

چون زانوت مشکل داره ورزشای بپر بپر و بالا و پایین دار مثل زومبا و ایروبیک اینا نرو