2777
2789
عنوان

قشنگ ترین کتابی ک خوندی رو بهم معرفی میکنی دوست قشنگم🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 60 پست
جواب من خیلی وقته منتظرم

ببخشید عزیز دلم ندیدم کامنتتو

کیمیاگر

ملت عشق

عشق سالهای وبا

عشق و تعصب

پرچم سیاه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
یه دنیا ازت ممنونم ک وقت گذاشتی برام عزیز دلم خیلی گلی♥

عزیزم کتاب دولت عشق کدوم نشر رو بخرم؟؟؟ تو گفتی به زنرگیت فرصت بده نرو. این کتابو بخون

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کتاب دولت عشق کدوم نشر رو بخرم؟؟؟ تو گفتی به زنرگیت فرصت بده نرو. این کتابو بخون

از دولت عشق اثر راندار برن

فرقی نداره انتشاراتش گلم

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
از دولت عشق اثر راندار برن فرقی نداره انتشاراتش گلم

ایشالا نتیجه بگیرم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
چی می خونی؟ توی چه مایه و ژانری؟

هر کتابی باشه دوس دارم

بیشتر کتابای انگیزشی بر مبنای علم دوست دارم 

هر کتابی باشه دوس دارم بیشتر کتابای انگیزشی بر مبنای علم دوست دارم 

من از این کتابا زیاد خوندم.
اولا بیشتر مهمه که این کتابا رو با دقت و ترجیحن چند بار بخونی
دوما علم هنوز رابطه علمی بین مسایل انگیزشی و علم پیدا نکرده و زیاد مهم نیس که علمین یانه.
اگه بخوام یک کتاب که مادر همه این کتاباست رو معرفی کنم جهان هولوگرافیکه. نسبتا علمیه . البته نسبتا.
دو فصل اولش سخته. اما از اون کتاباست که زندگی آدمو تغییر میده

من از این کتابا زیاد خوندم. اولا بیشتر مهمه که این کتابا رو با دقت و ترجیحن چند بار بخونی دوما علم ...

ممنون عزیز دله خواهری♥♥♥

سلام ببخشید میشه من رو راهنمایی کنید میخوام شکم و پهلوم لاغر بشه و در عین حال دوست دارم وقتی میرم باشگاه سوار تردمیل و این چیزا بشم شدنیه؟
و اینکه شما چه رشته ای رو پیشنهاد میدید؟خیلی ممنونم

سلام عزیزم من  یادته🥺

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
سلام ببخشید میشه من رو راهنمایی کنید میخوام شکم و پهلوم لاغر بشه و در عین حال دوست دارم وقتی میرم با ...

تردمیل و دوچرخه و اپتیکال برات خوبه گلم چون هوازی

هستش

ورزشای فایشنال برات خیلی خوبه گلم

سلام عزیزم من  یادته🥺

سلام ب روی ماهت عزیز دل خواهری بله ک یادمه😍😘

سلام ب روی ماهت عزیز دل خواهری بله ک یادمه😍😘

قربونت برم من چه خبرا

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
قربونت برم من چه خبرا

سلامتی خواهری خوشگلم 😘😘♥

تو خوبی؟ همه چی رواله؟