2777
2789
عنوان

قشنگ ترین کتابی ک خوندی رو بهم معرفی میکنی دوست قشنگم🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 60 پست

اول اینکه تو زمینه ی داستان انتشارات نیلوفر و ققنوس و نی و قطره سرامد هستن.

کلیسای جامع کارور ،گوشه نشینان آلتونا از سارتر،راه گرسنگان از بن اکری و چهره ی مرد هنرمند در جوانی و بیست و یک داستان از نویسندگان معاصر فرانسه از انتشارات نیلوفر.

لانه ی خرگوش و جنایتهای دل و شهرما سه نمایشنامه از رخداد نو.

در هوای گرگ و میش محسن عباسی رخداد نو.

سه مجموعه داستان در گریز گم میشویم و عسگرگریز و اینک دانمارک از آصف سلطان زاده انتشارات آگه.

مجموعه داستانهای آمریکاری لاتین با ترجمه ی کوثری از نشر نی.

و کلی کتاب که تو کتابخونه ام هست و قبلا خوندم ولی یادم نمیاد انتشاراتشون

اول اینکه تو زمینه ی داستان انتشارات نیلوفر و ققنوس و نی و قطره سرامد هستن. کلیسای جامع کارور ،گ ...

یه دنیا ازت ممنونم ک وقت گذاشتی برام عزیز دلم خیلی گلی♥

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون عاشق کتابایی هستم که عملی باشه و فقط به صورت جمله نباشه و یچیزی باشه که بتونم تمرینشون کنم اینارو خوندم راضی بودم: کتاب شفای کودک درون اثر لوسیا کاپاچیونه، کتاب معجزه شکرگزاری و چون عاشق وقت گذروندن با بچه هام کتابایی میخونم که ایده بازی و تفریح بهم بده مثل دائرة المعارف بازیهای خانوادگی اثر برایان برنز ، بازی بازوی تربیت و ... کلا اهل کتابم اسماش الان توی ذهنم نمیاد 

اها اینم قراره بخونم ۹۹ راه شفای کودک درون😁 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

راستی مریسا گلی جونم با یه کاربری دیگه تاپیک زده بودین که کفش قدیمی تون رو با برچسب اکلیلی جدید و نو کردین. یادم میدید یا لینک تاپیکه رو میفرستین؟ پیداش نمیکنم

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بفرمایید در چه زمینه ای مد نظرتون هست در حد توانم در خدمتم دوست عزیز

کتابای برای خودشناسی رو خیلی دوس دارم

ولی هر چیزی خیلی دوس داشتی رو بهم معرفی کنی ممنون میشم

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

کتاب خون دلی ک لعل شد رو هم دوسش دارم

کتابای برای خودشناسی رو خیلی دوس دارم ولی هر چیزی خیلی دوس داشتی رو بهم معرفی کنی ممنون میشم

عزیزدل کتابایی که صفحه قبل گفتم. راجب کودک درونه واقعا جالبن. یبار بخون بنظرم عاشقش میشید. چون یجورایی تمرینی هستش. اینم بگم منظور از کودک درون این نیست که فقط بازی کنیم و کارهای بچگونه و ... کودک درون که شفا پیدا کنه به شادی درونی و واقعی میرسیم مثل بچه ها😍

عزیزدل کتابایی که صفحه قبل گفتم. راجب کودک درونه واقعا جالبن. یبار بخون بنظرم عاشقش میشید. چون یجورا ...

یه دنیا ممنونم مهربون

یه دنیا ممنونم مهربون

عزیزدلی خواهش میکنم💜💖