2777
2789
عنوان

چی کار کنم روحیه ام خوب شه?

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 54 پست
منم تقریبا هم سن توام ولی شرایطم کلا خوب نیست نه ازدواج نه بچه نه استقلال خداراشکر شما شرایطتون خیلی ...

انشالله بهترینها در انتظارت باشه گلم ولی من به این نتیجه رسیدم آدم باید از درون خوشحال باشه

واقعا دوست پیدا کردن سخت شده با خیلیا دوستم ولی صمیمی نیستم ...

این هم مشکل من هست 

اما خیلی چیزها هستن که نیازی به داشتن دوست نداره 

این دور و زمونه بیشتر ادما بقول معروف فیس و چسی شدن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خیر انجام بده.برو پیاده روی با بچهات.برو بازار با خانوادت و بچهات .ورزش کن.برو تو طبیعت.هر روز ی ...

یه بچه دارم بیرون بردن و مدرسه و همه این فعالیتای خارج خونه اش با منه ولی طبیعت خیلی وقته نرفتم واقعا

این هم مشکل من هست  اما خیلی چیزها هستن که نیازی به داشتن دوست نداره  این دور و زمونه بی ...

میدونی اکثرا یا به خاطر سواستفاده دورتن یا اصلا باهات مچ نیستن شایدم من زیادی بدبین شدم

انشالله بهترینها در انتظارت باشه گلم ولی من به این نتیجه رسیدم آدم باید از درون خوشحال باشه

ان‌شاالله حال دل شما هم خوب بشه عزیزم منم امروز تولدمه ولی این چندساله همیشه موقع تولدم که میشه خیلی دلم میگیره سنم بالا میره هنوز به هیچی نرسیدم

برو باشگاه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

منم عین توام .تو شهر غریبم.با این تفاوت که من تنهایی اذیتم نمیکنه.همسرم خیلی اذیت میکنه.میخوام طلاق بگیرم نمیزاره .اصلا نمیزاره ارامش داشته باشم.خدایا.الان بهش پیام دادم من با بچهام دارم میرم شهرمون .اونجا دنبال من نیای.و گوشیمم مسدود کردم.بعد میگه الان میام اونجا.بهش گفتم مگه ارثیتو میخوای از ما.چکارمون داری.بخدا به سرم زده بکشمش