2777
2789
عنوان

چی کار کنم روحیه ام خوب شه?

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بچه دارم بیرون بردن و مدرسه و همه این فعالیتای خارج خونه اش با منه ولی طبیعت خیلی وقته نرفتم واقع ...

طبیعت هر جمعه و پنج شنبه که بیکاری با همسرت برو .خیلی حال ادمو عوض میکنه.حتی یه پارک .کنار یه ابشار حتی نزدیک خونه هم بود اشکال نداره.

طبیعت هر جمعه و پنج شنبه که بیکاری با همسرت برو .خیلی حال ادمو عوض میکنه.حتی یه پارک .کنار یه ابشار ...

باورت میشه الان به پسرم گفتم بریم پارک(٧سالشه) گفت نمیام نشست پی اس فور بازی کردن!اینم از بچه های این دوره...

برای خودت باید تعیین کن، مثلا باید در هفته سه جلسه حتما باشگاه برم، باید در ماه حتما یک کتاب بخونم، باید هر هفته حتما دوتا فیلم مهم و معروف دنیا رو ببینم. وقتی برای خودت باید تعیین میکنی، یعنی داری به کارهات معنا میبخشی، یعنی میخوای انرژیت رو حتما در راه مثبت بسوزونی تا یوقت خدای نکرده در راه افکار سمی و وسواسی و این چیزها. کلا سعی کن به کوچکترین امور و کارهات حتی آشپزی و خرید خونه و ‌... معنا ببخشی. 

برای خودت باید تعیین کن، مثلا باید در هفته سه جلسه حتما باشگاه برم، باید در ماه حتما یک کتاب بخونم، ...

دقیقا مشکلم همینه زندگیم بی معنا شده... فیلم و آشپزی وهمه چیو در بهترین سطوح انجام میدم ولی همه چی بی معنای بی معناست.....

کلا ادمی هست اگه باهاش خوب باشی باهات بده .اگه بد بشی خوب میشه .من که فقط دوست دارم برم.بخدا نه میزا ...

قربونت برم عزیزم...برو مشاوره خیلی وقتا با مشاوره مشکلات این چنینی راحت حل میشه