2777
2789
عنوان

چی کار کنم روحیه ام خوب شه?

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 54 پست
قربونت برم عزیزم...برو مشاوره خیلی وقتا با مشاوره مشکلات این چنینی راحت حل میشه

مشاوره ها اصلا به درد نخوردن اونایی که من رفتم خودت حالت خوب نبود منم با حرفام بیشتر ناراحتت کردم ببخش ولی خوشحال شدم باهات آشنا شدم فدات  

دقیقا مشکلم همینه زندگیم بی معنا شده... فیلم و آشپزی وهمه چیو در بهترین سطوح انجام میدم ولی همه چی ب ...

پس بیشتر این مسائل رو خودت دیگه استادی. آفرین

من هرموقع دچار بی معنایی میشم، یه نگاه به اطرافم میندازم، می‌بینم همه آدمها دارن دور خودشون میچرخن، اتوماتیک، اصلا انگار فقط طبق عادت داریم زندگی میکنیم، بعد به خودم میگم این طبیعت زندگی هست، روزمرگی برای همه، حتی اونهایی که خیلی اجتماعی هستن و خیلی دوست و فامیل دور خودشون دارن، وقتی پای درد دلشون میشینی میبینی چقدر کمبود و حفره های خالی دارن، اصلا آرامش ندارن. 

بعد میشینم به زندگی خودم فکر میکنم، میگم درسته که دنیا سعی میکنه من رو هل بده به سمت این روزمرگی و کسالت ولی من مقاومت میکنم، حتی شده با کمترین انرژیم، ولی هر روز سعی میکنم یه کوچولو بیشتر مثبت باشم و به قول بچه ها شکر گزار، آدمیزاد هیچ چاره دیگه ای نداره. باید مثبت و شاکر باشه وگرنه کم کم آسیب میبینه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بیشتر این مسائل رو خودت دیگه استادی. آفرین من هرموقع دچار بی معنایی میشم، یه نگاه به اطرافم میند ...

آره درسته...منتها من همه راه گریزها رو امتحان کردم دیگهاونا هم برام تکراری شدن

باورت میشه الان به پسرم گفتم بریم پارک(٧سالشه) گفت نمیام نشست پی اس فور بازی کردن!اینم از بچه های ای ...

با همسرت  مثلا جمعه از صبح برید یا پنج شنبه دره ابشار جایی .تنهایی خوش نمیگزره .با هم سه تایی باشید بیشتر خوش میگزره

تهرانم عزیزم

تهران که خیلی جاهای گردشی داره.داراباد .گلابدره.دربند .درکه پارک های خیلی قشنگ داره برین بگردین.پارک نهج البلاغه .پارک اب اتش.پارک چیتگر ..خیلی بازارهای خوبی داره.منم همین تهرانم

یه دوره هایی این کارا رو کردم مقطعی خوب میشم کلا دارم به پوچی میرسم

ادامه بده شکرگذاری رو اگه حال نوشتن نداری زبونی انجام بده 

سعی کن واسه خودت هدف بزاری 

مثلا یه مدت رو این زوم کن که هدفم اینه به بقیه کمک کنم 

کمک فقط مالی نیست اگ مالی هم باشه ک عالیه 

ولی مثلا میبینی کسی ناراحته شادش کن 

ناامیده بهش انگیزه بده 

کمک به هر طریقی ،اینجوری چون یه هدف معنوی داری از پوچی در میای  

بعد برو باشگاه ،ورزش کن 

الان چون سردرگمی فک میکنی خلاص شدن از این راه سخته 

ولی اینطور نیست 

یکم تلاشتو بیشتر کنی حله 

برو قرآن بخون ترجمشو خیلی تو مسیر زندگیت کمکت میکنه  راه زندگی رو نشونت میده ..اولش شاید شیطون وسوسه ات کنه ولی تو به خوندن ادامه بده ب نتیجه میرسی بالاخره

تجربه ثابت کرده آدم هرقدر از خدا دور باشه حالش بدتره♥️ 

هر آدمی تو دنیا یه رسالتی داره 

راجبش فکر کن که رسالت تو چیه؟ 

همین کمک کردنه خودش میتونه رسالت قشنگی باشه یا خیلی چیزای دیگه 

تو کلی ارزش تو درونت داری احساس پوچی رو کنار بزار 

دنبال خدا باش خودت رو هم پیدا میکنی

یوقتا آدم هر کار کنه بهش خوش نمیگذره 

هیچی بهش مزه نمیده 

چون اینجا اصل کاری رو گم کردین یعنی خدا رو 

اگه باهاش بیشتر رفیق بشیم 

و تو مسیرش قدم بزاریم 

از پوچی در میایم