2777
2789
عنوان

خواستگار

176 بازدید | 16 پست

یه موردی هستش ک ماشین داره .یه زمین هم داره تو یه جا ..خونه نداره گفته اونم بعدا میخرم یه مدت رهن میمونیم بعدش حتما میخرم فوقش زمین رو میفروشم .خودشم سنش بین ۲۵ تا ۳۰ هستش ..با این شرایط شما میگفتین بیایید حرف بزنیم یا ن؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا مهم نیس، برو حرف بزن ببین اخلاق داره، آدم هست

همون دیگ ...الان از اخلاق فعلا چیزی نمیدونیم برای همون پرسیدم ک با این شرایط مادی بگیم بیان ک حرف بزنیم راجب اخلاقیات هم بفهمیم یا ن؟

آره البته هیچی از اخلاقیات و تحصیلات و خانوادش نگفتی

اونو ک هنوز نمیدونیم برای همون گفتم بگیم بیان ک حرف بزنیم یا ن؟ راجب بقیه چیزا بعدا اطلاعات کسب کنیم😂

همون دیگ ...الان از اخلاق فعلا چیزی نمیدونیم برای همون پرسیدم ک با این شرایط مادی بگیم بیان ک حرف بز ...

اره، ولی اصلا شرایط مادیش برات مهم نباشه فقط رو اخلاقش فوکوس کن