2777
2789

من از اذرماه با وزن ۱۰۳ شروع کردم به رژیم کالری شماری و حذف قند مصنوعی و روغن فرودین ب وزن ۷۴ رسیدم واستپ شدم هرکاری انجام دادم شوک دادم بیشتر از کالری تعیین شده خوردم بعدش ۲ روز فست بودم ۵۰۰ کالری ولی اصلا از استپ خارج نمیشم لعنت بهش دارم از غصه دق میکنم😥چیکارکنم تجربه ای اگر دارید لطفا بگید

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم کتوژنیک رو باید بگیرید یه استپ شکن قوی هست

منظورتون فقط مصرف پروتئین اگر هست یک هفته کامل کربوهیدرات رو حذف کردم و پروتئین وسبزیجات مصرف کردم ولی انگار لج کرده

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

[QUOTE=288832478]فعلا از این پیروزی بزرگت لذت ببر [/QUOTفکر این نکنه خسته بشم ودوباره وزنم برگرد نمیزاره لذت برم

عزیزم چجوری کالری شماری کردی ؟؟روغنی ک گفتی چیه 

گلم کالری شماره زیره نصب کردم وهیچ روغنی مصرف نکردم فقط اب پز و دودی

فقط با رژیم به این وزن رسیدی یا ورزش هم انجام میدادی؟

نه گلم اصلا وقت ورزش کردن ندارم فقط با رژیم