2777
2789
عنوان

خانومایی که از کاهش وزن تجربه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست
چق سخت حالا من مجبورم هر روز غذا دانشگاه بخورم خیلی خیک شدم غذامم کمه

اگر برات ممکنه خودت درست کن ببر باهات

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین ایول دمتتت گرم منم تازه یه هفته اس جدی شروع کردم اون هفته ک شروع کردم ۸۶ بودم  فعلا رو ...

مرسی عزیزم ..موفق باشی گلم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
پوستت شل نشد؟ ترک برنداشت؟

من با ۳ زایمان دیگه چیزی از پوستم باقی نموند😅دیگه قیدشو زدم چون میخواستم ب هدفم لاغری برسم ولی چرا مقداری شل شده ترک هم که از بارداری داشتم

من با ۳ زایمان دیگه چیزی از پوستم باقی نموند😅دیگه قیدشو زدم چون میخواستم ب هدفم لاغری برسم ولی چرا ...

عزیزم خداحفظشون کنه😍

پس باید لیزر کنی.

ب من میگن الان میخوای لاغر کنی روغن مالی کن ک ترک برنداره🥲

با ۲۰، ۲۵ کیلو مطمئنم اگه رعایت نکنم هم شل میشه هم ترک 🥲

از 
میشه بگی غذاهات چی بودن ریزش مو نگرفتی برنج چی میخوردی یا ن

همه غذاها بجز ماکارونی وسیب زمینی تا ۱ ماه هم نون جو رژیمی و فقط برنج کته بدون روغن ۱۰ یا ۸ قاشق