2777
2789

چندروز بود اسخوان اطراف دندانهام و فکم و خود دندانهام یه درد داشت الان بعد سه روز بدن درد و لرز و تب دارم طوری که تمام استخوان های پام درد داره و پوست بدنم هم درد داره .

ممکنه این ها ناشی از دندان درد باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از داروخانه مترونیدازول بگیر هر 6 ساعت مصرف کن و پماد دنتول و دنتافورت برای تسکین درد عالی هستن

میخک هم معجزه میکنه

اب و نمک فراوان هم توی دهنت بچرخونی اروم میکنه 

نعنا حتی اگر خشک باشه حالت خمیریش کن بزار روی دندونت 

من دکتر نیستم ولی طبق تجربه میگم اگه تب داری و مسکن نمیتونه درد دندون رو یه روز ساکت کنه پس عفونت کرده ..دو ورق کپسول آموکسی‌سیلین بگیر و هر هشت ساعت بخور ..هر شش ساعت ایبوپروفن مصرف کن..و اینکه دردش کمتر بشه و عفونت زودتر از بین بره آب گرم رو داخلش نمک زیاد بریز و هر سری به اندازه یک دقیقه داخل دهانت نگه دار ..چند ثانیه اول دردت زیاد میشه ولی بعدش ساکت میشه ..در ضمن اگه عفونت داری ژل مسکن که داروخانه ها دارن نگیر شاید یکم درد رو کم کنه ولی  عفونت رو بیشتر میکنه

یه مرد خسته از دنیا 
تا زمانی که مسکن می خورم تب و بدن دردم قطع میشه به محض اینکه اثرش از بین رفت دوباره شروع میشه 

مسکن درد رو مقطعی آروم میکنه اثرش رفت دردت شروع میشه اون دندون عفونت داره کپسول بخور آب‌نمک رقیق تو دهنت بچرخون خوب میشی ولی بلافاصله باید بری دکتر