2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پل طبیعت چیز خاصی نداره 

آب و آتش هم غذا می‌فروشن و صنایع دستی ،بد نیست برای وقت گذرانی 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

رفتم 

دور همی و با دوستات باشی اره باحاله اب و اتش شبا قشنگ و باحاله

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
چیز خاصی نداره یعنی چی اونوقت میشه مکانهای تفریحی تو تهران معرفی کنید بهتر از اینا 

باورت میشه هیچ جاش جذاب نیست

شایدم واسه ما تکراری شدن.

ولی باع گیاه شناسی خیلی قشنگه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما رو از طرف مدرسه میخوان ببرن 

خودمم حس میکنم خیلی خشک و خالیه و هیچی نداره

ولی خب جای دیگه هم نمیتونیم بریم فعلا برا همین دودلم‌

.Somewhere, I lost a piece of me🌚                 
ما رو از طرف مدرسه میخوان ببرن  خودمم حس میکنم خیلی خشک و خالیه و هیچی نداره ولی خب جای دیگه ...

روووز؟؟؟.

هیچی نداره که

شبش قشنگه.

ولی خوب با دوستات خوش میگذره بهت.

حتما یه ماه دیگه شب برید. جالبه.هم میتونید بساط شام ببرید هم رستوران برید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چیز خاصی نداره یعنی چی اونوقت میشه مکانهای تفریحی تو تهران معرفی کنید بهتر از اینا 

من عاشق کاخ سعدآبادم

کلاً کاخ موزه‌ها قشنگن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...