2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم زن صیغه کرده باز دلم اروم نمیشه هی زنگ میزنم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 48 پست

خیلی ببخشید 

ولی خاک بر سر اون شوهرت که لیاقتتو نداشت 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوماهخ

وای🥺چیکار با تو کرده این آدم چجوری دلش اومده توروخدا فراموشش کن این آدم اصلااااا لیاقت نداره حتی ۱ثانیه بهش فکر کنی

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

ببین این حست عادیه آدمی زاده دیگه عادت می کنه و وابسته می شه هر چه قدر هم طرف بد باشه من وقتی از همسر سابقم جدا شدم با وجود این که شکاک بود ۶ ماه اول تو خیابون یا هر جایی که می رفتم چشمم به اطرافم بود که اتفاقی ببینمش.

ولی سر خودت رو گرم کن و اصلاً نذار بیکار باشی به خودت بگو باید این حس رو سرکوب کنم و هر وقت خواستی زنگ بزنی بهش به خودت بگو عه فلان کار رو انجام بدم میام زنگ می زنم بعد انجام اون کار دوباره بگو فلان فیلم رو ببینم بعد زنگ بزنم هی خودت رو گول بزن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

طبیعیه

اینکه نمیتونین این قضیه رو باور کنین

اینکه هی از خودتون میپرسین چرا من!

اینکه اون زنه چه برتری نسبت به من داشته!

اینکه خاطرات یادتون میاد!

اینکه هی از خودتون میپرسین الان اون ۲تا کجان و چ میکنن!

اینکه حس دارین به همسرتون

اینکه انسان صبور و مهربون و عاطفی‌ایی هستین!

اینکه ...

ایناست که باعث میشه این اشتباهو کنین و برین سمتش!!!

همشم با گذر زمان حل میشه

کمی خویشتندار و حفظ غرور و اعتماد به نفس و منتظر گذر زمان باشین

طلاق نگیر  واسه چی طلاق میگیری   تو زندگی همیشه راه برای جبران خطا بازه   این خود مای ...

خطا داریم تا خطا 

نظر هرکس متفاوته ولی از نظر من مردی که با وجود بچه ی ۲ماهه میره یه زن دیگه میگیره اصلا به درد این نمیخوره که زنش تا اخر عمر جوونیشو حرومش کنه

به نظر میاد شخصیتتون وابسته هست ببین من به شخصه با طلاق مخالفم و عقیده دارم مردی که یه روز انتخاب خا ...

سلام عزیزم.من اگرشوهرم خیانت کنه یه لحظه نمی مونم باهاش.به خودش گفتم

من یه سوال دارم با اجازه استارتر . واقعا ذهنمو مشغول کرده اینایی که از قدیم مثل شاهان و ائمه که چند ...

اونا ادمای عادی نبودن چرا شوهر اسی باید با شاهو پیامبر یکی بشه؟

و از نظر من بله اوناهم خیانت کردن