2777
2789
عنوان

ماه دبگه میخام برم ناخنکاری ولی میگن پولش حرام ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 43 پست
عزمزم دانشمندای خارجی به این نتیجه رسیدن که هر چی میگذره متون قران به روزترین کتابِ‌..درست قرانو نخو ...

شما که خوندی لطفا سوره و ایه شو بزار ...

با کمال احترام قبلا خیلی خیلی مذهبی بودم ولی الان اصلااااااااا 

هرچی بانام دین به خوردمون دادن بسته ....

مخالفی ریپلای نکن عزیزم

شما فعل حرام مرتکب نمیشی چون نمیری کسی رو بزور بیاری بگی بیا بشین برات ناخن بکارم تا مانع رسیدن آب ب ...

حق تا ابد🌸

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ... هرچی میکشیم از این مراحع تقلید خاله زنکه  به نام دین چه بلاهایی که سرمون نیاوردن ...

اره تازه بعضیاشون دوست دارن همچنان تو خرافه هاشون غرق باشن و یکی هم ک حرف حق میزنه میگن شما ریپلای نکنین😐 نه خودشون بیدار میشن نه دوست دارن دوتا آدم دیگه آپدیت بشن

اره تازه بعضیاشون دوست دارن همچنان تو خرافه هاشون غرق باشن و یکی هم ک حرف حق میزنه میگن شما ریپلای ن ...

ارههه بخدا هر چی میکشیم از جهل و نادانی یه عده ست 

که نه خودشون بیدار میشن نه میزارن بقیه م کارشونو انجام بدن ...

شما که خوندی لطفا سوره و ایه شو بزار ... با کمال احترام قبلا خیلی خیلی مذهبی بودم ولی الان اص ...

سوره و آیه رو پیدا کردم حتما ریپلایت میکنم ..چون خودم خیلی قران میخونم .. اینی هم شما میگی هرچی با نام دین دادن بسمونه خودت جواب خودتو دادی متاسفانه دین ما اینجوری نیس یه دین خیلی راحتیه..آره منم قبول دارم واقعا بعضیا دارن از اسم اسلام سواستفاده میکنن ..

ولی اینو مطمئنم که چیزی که رو ناخن باشه و مانع آب رسیدن به ناخن یا پوست بشه غسل و وضو درست نیس ‌..حتما پیدا کردم ریپلایت میکنم

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
ممنون میشم

شما اینو قبول داری که اگه رو ناخنت لاک باشه نمیتونی هم وضو بگیری هم غسل کنی؟؟

سوره ۶ مائده رو بخونید ک تفسیرش هم‌بخونید ...

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
شما اینو قبول داری که اگه رو ناخنت لاک باشه نمیتونی هم وضو بگیری هم غسل کنی؟؟ سوره ۶ مائده رو بخونی ...

ای اهل ایمان، چون خواهید برای نماز برخیزید صورت و دستها را تا مرفق (آرنج) بشویید و سر و پاها را تا برآمدگی پا مسح کنید، و اگر جُنُب هستید پاکیزه شوید (غسل کنید) و اگر بیمار یا مسافرید یا یکی از شما را قضاء حاجتی دست داده و یا با زنان مباشرت کرده‌اید و آب نیابید در این صورت به خاک پاک و پاکیزه‌ای روی آرید و به آن خاک صورت و دستها را مسح کنید (تیمّم کنید). خدا نمی‌خواهد هیچ گونه سختی برای شما قرار دهد، و لیکن می‌خواهد تا شما را پاکیزه گرداند و نعمت خود را بر شما تمام کند، باشد که شکر او به جای آرید 

این ایه شش سوره مائده کجاش نوشته لاک رو ناخنت باشه نمیتونی غسل کنی یا جوهر و نمیدونم چسپ و اینا 

خیلی راحت گفته وضو بگیرید دیگه از چیزی رو ناخن بودن حرفی نزده دوست عزیز

.

ای اهل ایمان، چون خواهید برای نماز برخیزید صورت و دستها را تا مرفق (آرنج) بشویید و سر و پاها را تا ب ...

من هر چیم‌بگم‌بازم‌شما حرف خودتو میزنی ..هرجور دوست دارین..ما فقط بلدیم‌معنی قرانو بخونیم ولی تفسیر نه ...اینکه لاک رو ناخن نباشه بدیهات وضو هست‌‌..منو شما عقایدمون فرق میکنه وگرنه هر مسلمان واقعی میدونه که چیزی که مانع آب رسیدن به پوستو ناخنه وضو و غسل نداره ..

من هر چیم‌بگم‌بازم‌شما حرف خودتو میزنی ..هرجور دوست دارین..ما فقط بلدیم‌معنی قرانو بخونیم ولی تفسیر ...

عزیزم قبول منو شما عقایدمون فرق میکنهههه 

ولی خودتون گفتید معنی ایه اینم ایه ننوشتهههه اصلا اشاره هم نکرده 

اینو تو ذهنمون کردن که چیزی رو ناخن نباشه وگرنه وضو قبول نیست 

به نظرم خدا اینقدرام سخت گیررر نیست خودش تو همین ایه گفته که نمیخواهد ما به سختی بیفتیم یعنی اون بالا نشست ببینه من نوعی با لاک وضو گرفتم یا بی لاک که باطلش کنه برام 

فکر نمیکنم اینطور باشه

شاید کسی دین نداشته باشه برای همه قابل اجرا نیست ...

اگه دقت کرده باشید استارتر از حرام بودن حرف زد ،پس یعنی دین براش اهمیت داره ،منم گفتم اگه معتقدی 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اگه دقت کرده باشید استارتر از حرام بودن حرف زد ،پس یعنی دین براش اهمیت داره ،منم گفتم اگه معتقدی&nbs ...

درسته براکسی حرامه ک بکاره شاید مشتری اسی دین نداشته باشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️