بچه ها سلام من ایشالا ماه دیگه دارم میرم ناخنکار شم و مدرک بکیرم هم علاقه دارم هم پول توشه توی دوران الانم پول در اوردن هنره شوهرم خیلی تشویقم میکنه ولی میگنن پولش حرامه خب منم ک با چاقو نمیرم خرش بگیرم بیا پیش من ناخن بکار
اگه معتقدی،خودت منطقی هم حساب کنی مشکل داره ،کاشت ناخن غسل و وضو و نماز و ... نداره،پس کسی هم ک این کار رو انجام میده تو بجا نیاوردن این اعمال شریکه ،انگار بگی میخوام مواد بفروشم،ولی به من چ من ک چاقو نذاشتم رو گردنش ،دوستانی ک اعتقاد ندارن میتونن ریپلای نکنن با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه پیج دارم یه زنه که تو غسالخونه کار میکنه..میگه اگه بدونید با چه سختی ناخونای کاشت میت رو درمی ...
واقعا اگه یکم واقع بین باشیم همه چی حله..فقط بلدیم تا یکی یه چیز درست و اسلامی میگه مسخرش کنیم
کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔 _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟ +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستمحتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمیکردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا سَنهَ قوربان آقا جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
دقیقا کجای قران نوشته چیزی که مانع غسل و وضو باشه حرامه والا من قران رو با معنی خودم ...
عزمزم دانشمندای خارجی به این نتیجه رسیدن که هر چی میگذره متون قران به روزترین کتابِ..درست قرانو نخوندی وگرنه تو قران به صراحت اومده چیزی که رو ناخن باشه نه غسل درسته نه وضو ..
کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔 _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟ +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستمحتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمیکردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا سَنهَ قوربان آقا جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
دقیقا کجای قران نوشته چیزی که مانع غسل و وضو باشه حرامه والا من قران رو با معنی خودم ...
قبل ازینکه کاشت ناخن مد بشه احکام همین بود هر چیزی مانع رسیدن آب به موضع وضو میشه حرامه مثلا وقتی می رفتیم جایی اثر انگشت می زدیم میومدیم تا جایی که میشد پاک می کردیم یا ی قطره چسب مونده بود غسل و وضو رو باطل می دونستن و باید پاکش می کردیم چیز جدیدی نیست
برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم
شما فعل حرام مرتکب نمیشی چون نمیری کسی رو بزور بیاری بگی بیا بشین برات ناخن بکارم تا مانع رسیدن آب ب ناخنت بشه وضو و غسلت باطل شه نتونی نماز بخونی و عبادت خدا رو نکنی اون کسی ک میاد ناخن میکاره خودش سبک سنگین کرده و اومده و شما مسئول اون شخص و عبادتاش و اعمالش نیستی من خودم کاشت ناخن دوسدارم اما چون غسل و نماز برام مهمه با میل و اراده و اختیار خودم انجام نمیدم نه کسی اجبارم کرده نه کسی تا حالا یقه مو گرفته بگه بیا برات بکارم
دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام