2777
2789
عنوان

ماه دبگه میخام برم ناخنکاری ولی میگن پولش حرام ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 43 پست
یه مشت مراجع تقلید ای حرف و زدن وای عزیزم تو قرانم گقته چیزی ک مانع غسل و وضو هست حرامه

دقیقا کجای قران نوشته چیزی که مانع غسل و وضو باشه حرامه 

والا من قران رو با معنی خودم ندیدم همچین چیزی ۱۵۰۰سال پیش که لاک نبوده بزنن به ناخن 

حنا بوده یعنی با حنا هم حرامه ؟؟

اگه معتقدی،خودت منطقی هم حساب کنی مشکل داره ،کاشت ناخن غسل و وضو و نماز و ... نداره،پس کسی هم ک این کار رو انجام میده تو بجا نیاوردن این اعمال شریکه ،انگار بگی می‌خوام مواد بفروشم،ولی به من چ من ک چاقو نذاشتم رو گردنش ،دوستانی ک اعتقاد ندارن میتونن ریپلای نکنن  با تشکر

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشت مراجع تقلید ای حرف و زدن وای عزیزم تو قرانم گقته چیزی ک مانع غسل و وضو هست حرامه

نه گفته ک درامد اون کس شاید مسلمون نیست اصلا شماچکاردارین 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
منم یه پیج دارم یه زنه که تو غسالخونه کار میکنه..میگه اگه بدونید با چه سختی ناخونای کاشت میت رو درمی ...

واقعا اگه یکم واقع بین باشیم همه چی حله..فقط بلدیم تا یکی یه چیز درست و اسلامی میگه مسخرش کنیم

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
اگه معتقدی،خودت منطقی هم حساب کنی مشکل داره ،کاشت ناخن غسل و وضو و نماز و ... نداره،پس کسی هم ک این ...

مواد ب بدن اسیب میزنه اصلا قابل مقایسه نیست 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من ناخنکار نیستم ولی کی گفته حرومه؟؟ مگه زمان پیامبر هم کاشت ناخن بوده ک تو قرآن بیاد حرومه؟؟ بعدم ک ...

دقیقا ...

هرچی میکشیم از این مراحع تقلید خاله زنکه 

به نام دین چه بلاهایی که سرمون نیاوردن 

بیدار شید لطفا بسته خرافه پرستی

منم یه پیج دارم یه زنه که تو غسالخونه کار میکنه..میگه اگه بدونید با چه سختی ناخونای کاشت میت رو درمی ...

اتفاقا منم پیجشو دیدم

خدا رحم کنه به هممون😢

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
 دقیقا کجای قران نوشته چیزی که مانع غسل و وضو باشه حرامه  والا من قران رو با معنی خودم ...

عزمزم دانشمندای خارجی به این نتیجه رسیدن که هر چی میگذره متون قران به روزترین کتابِ‌..درست قرانو نخوندی وگرنه تو قران به صراحت اومده چیزی که رو ناخن باشه نه غسل درسته نه وضو ..

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
 دقیقا کجای قران نوشته چیزی که مانع غسل و وضو باشه حرامه  والا من قران رو با معنی خودم ...

قبل ازینکه کاشت ناخن  مد بشه احکام همین بود هر چیزی مانع  رسیدن آب به موضع وضو میشه حرامه مثلا وقتی می رفتیم جایی اثر انگشت می زدیم میومدیم تا جایی که می‌شد پاک می کردیم یا ی قطره چسب مونده بود غسل و وضو رو باطل می دونستن و باید پاکش می کردیم چیز جدیدی نیست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اینم به روح آسیب میزنه وقتی نتونی اعمال دینی رو انجام بدی

شاید کسی دین نداشته باشه برای همه قابل اجرا نیست ...

شما فعل حرام مرتکب نمیشی چون نمیری کسی رو بزور بیاری بگی بیا بشین برات ناخن بکارم تا مانع رسیدن آب ب ناخنت بشه وضو و غسلت باطل شه نتونی نماز بخونی و عبادت خدا رو نکنی اون کسی ک میاد ناخن میکاره خودش سبک سنگین کرده و اومده و شما مسئول اون شخص و عبادتاش و اعمالش نیستی من خودم کاشت ناخن دوسدارم اما چون غسل و نماز برام مهمه با میل و اراده و اختیار خودم انجام نمیدم نه کسی اجبارم کرده نه کسی تا حالا یقه مو گرفته بگه بیا برات بکارم 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام